Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Nieuwe Warenhuis

Laat 143

1811ED Alkmaar

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Tijdens Yoga Fest Alkmaar ontdek jij alle soorten Yoga. Beginner of gevorderd? Iedereen is welkom! Ontspan en laad jezelf op voor de winter.

Over dit evenement

Het grootste Yoga Festival van Noord-Holland vindt op 3 november 2019 van 10.00 tot 18.00 plaats in Het Nieuwe Warenhuis in Alkmaar. In het monumentale gebouw waarin vroeger de V&D was gevestigd, kan jij kennismaken met de diverse stijlen binnen yoga. Daarnaast ben je welkom om deel te nemen aan lezingen, verschillende workshops en kan je genieten van lekkere hapjes en de ontspannen sfeer.

Bekijk het programma hier!

Koop jouw ticket en zet zondag 3 november in je agenda.

✅Praktische info✅

Jouw zondag staat deze week in het teken van Yoga Fest Alkmaar! 🙏

Trek thuis je tofste yoga-outfit aan (want we hebben geen paskamers meer), neem een vol flesje water mee, denk aan je YOGAMATJE en vergeet je (cash) geld niet voor lunch of snack van STOER en een nieuwe yoga-mat/thee/gadget!

Kom je zondag met de fiets?🚲 Dan kan je die stallen in de Ridderstraat! Parkeren met de auto kan het beste in de Schelphoek-garage. De entree van YogaFest Alkmaar is op Laat 143, de linker-ingang.

Als je zondag binnenkomt dan scannen we je ticket, dat kan ook vanaf je mobiel. (Verspil dus niet onnodig papier🌿) Er zijn kapstokken, maar deze ‘garderobe’ is niet bewaakt. Let op: het kan koud zijn. Dus neem veel laagjes en misschien zelfs een kleedje mee!

Vanaf 10.00 uur kan je je bij de balie inschrijven voor de lessen waarbij dat nodig is (zie het blokkenschema!).

P.S. We maken video’s/foto’s voor de promotie van YogaFest, deelname aan het YogaFest houdt in dat je hiervoor toestemming geeft.

Het Yoga Fest Alkmaar wordt georganiseerd door het Yoga Collectief Alkmaar in samenwerking met Het Nieuwe Warenhuis, Doss Event Support en Wald Creative.

Datum en tijd

Locatie

Het Nieuwe Warenhuis

Laat 143

1811ED Alkmaar

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen