€ 29,95

Yoga in Concert!

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Almere Buiten

Giraffeweg 10

Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving


GAIA nodigt jullie uit voor een bijzonder yoga evenement. YOGA IN CONCERT met Jan Kuiper en Yvonne de Hoop.

“Stel je voor. Je ligt ontspannen op je yogamat en terwijl je rustig in- en uitademt hoor je betoverende klanken en een zachte stem die je begeleidt naar meditatie, waarna je adem je meeneemt in een flow van beweging en yoga. Welkom bij Yoga in Concert!”

Gitarist, schrijver en yogi Jan Kuiper verzorgt samen met zijn vrouw yogini Yvonne de Hoop al jaren spraakmakende yogaconcerten in binnen en buitenland.

Yoga in Concert is een unieke beleving van yoga en muziek. Yogahoudingen, klank en meditatie komen samen in dit bijzondere concept. Alles is mogelijk: actief meedoen op je eigen yogamat, ontspannen achterover leunen terwijl je luistert naar de mooie muziek of een combinatie van beiden. Tijdens de voorstelling nemen ze je mee in een flow van beweging, adem en ontspanning.

Geen enkele voorstelling van Yoga in Concert is hetzelfde. De inhoud, de dynamiek en de sfeer worden bepaald door de locatie, het thema en de musici. We nemen je mee op een unieke innerlijke reis. Beginners en gevorderden, de voorstelling is geschikt voor alle niveaus.

Iedereen is welkom!


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Almere Buiten

Giraffeweg 10

Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen