Gratis

Yoga Nidra Teacher Training (YP 5 Hours)

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Yogaplace Maastricht

36 Sint Maartenslaan

6221 AZ Maastricht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Datum: vrijdag, 26 januari 2018
Tijd: 13:00 (einde: 18:00)
Locatie: Maastricht
Kosten: € 85,00

Dit is een introductie op de volledige training die binnenkort gegeven wordt. De eeuwenoude practice van Yoga Nidra kan je helpen om diep te ontspannen, stress en angst te verminderen en te overwinnen, rustiger te slapen en spiritueel te groeien. Het is een proces van ontspanning (savasana) en meditatie.

Gedurende deze practice lig je in een gemakkelijke houding in gemakkelijke kleding op een rustige, prettige plek. Het is een practice geschikt voor alle leeftijden, alle niveaus en achtergronden en is uitermate geschikt voor mensen met lichamelijke beperkingen, ziekten en disbalans in hun leven.

Deze Yoga Nidra (docenten) training geeft een goede basis aan yogadocenten en andere therapeuten om deze unieke diepe ontspanningstechniek te leren.

Je ervaart zelf de praktijk van Yoga Nidra en krijgt uitleg over de Yoga Nidra richtlijnen om een optimale ervaring over te kunnen dragen.

Je leert de theorie en de achtergrond volledig begrijpen en in de praktijk toe te passen. We doorlopen alle basisstappen van Yoga Nidra, waaronder; gewaarwording, ademhaling, energie, gevoelens, emoties, gedachten, wensen en geluk.

Yoga Nidra is een diepe, heldere practice, die je terug voert naar het begin van wie je eigenlijk bent en je laat zien hoe de wereld echt in elkaar zit. Na deze training beschik je over de vaardigheden om Yoga Nidra zelf te onderwijzen aan je yogastudenten of individueel toe te passen in je praktijk als therapeut of coach.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Yogaplace Maastricht

36 Sint Maartenslaan

6221 AZ Maastricht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen