Gratis

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Costa Rica

San Ramon Tres Rios

San Jose, San Jose 1

Costa Rica

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Na een hele succesvolle eerste editie in 2016, organiseren Edventure en IslandYoga Vlieland in oktober/november 2017 opnieuw een 14-daagse yoga rondreis door Costa Rica.

Tijdens de rondreis slaap je in de bergen met uitzicht op vulkaan Turrialba, raften we naar ons raftcamp aan de Pacuare rivier, verblijf je in prachtige houten jungle huizen aan de Caribische kust, overnachten we bij een typisch Costaricaans ecologisch boerderijtje en in de natuur van één van Costa Rica´s mooiste hotels.

Tijdens deze rondreis zal er dagelijks twee keer yoga aangeboden worden. Je bent vrij om mee te doen, maar ook om over te slaan. Iedere yogales is anders. De yogalessen kunnen rustig en zeer ontspannend zijn, maar ook krachtiger en intensiever. Er zal aandacht worden besteed aan de verschillende houdingen, asana’s genoemd. De adem speelt een grote rol en ook meditatie komt aan bod. Maar vooral de beleving van dicht bij de natuur staan, je een voelen met je omgeving, je lijf en je geest zullen je voor altijd bij blijven. De lessen zijn heel toegankelijk voor de beginnende yogi(ni), maar ook uitdagend voor de gevorderde yoga-beoefenaars.

De hele reis wordt begeleid door Marlou Stoltenborg (Edventure) en Mariel Slotman (IslandYoga Vlieland).

Bekijk voor meer informatie en de reisbeschrijving: http://www.edventure.biz/nl/content/yoga-rondreis of http://islandyoga-vlieland.nl/rondreis-costa-rica/.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Costa Rica

San Ramon Tres Rios

San Jose, San Jose 1

Costa Rica

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen