Gratis

Yoga voor ouder en kind

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

de Bibliotheek Eindhoven

Emmasingel 22

5611 AZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Let op: reserveer zowel voor jezelf als voor je kind een kaartje!

Kun je als ouder de rust bij jezelf vinden? Dan zal je merken dat je die rust kunt overbrengen op je kind. Versterk de onderlinge band op een plezierige manier, in verbondenheid, met liefde en met aandacht.

Yoga samen met je kind betekent samen spelen, rekken en ontspannen. Ouder en kind concentreren zich op elkaar. Voor kinderen van 5 tot 8 jaar en een ouder (één kind per ouder).

Hoe ziet de les eruit?
Als vertrekpunt voor de les lees ik een prentenboek voor. Van daaruit combineer ik muziek, spelletjes, yogahoudingen en ontspanningsoefeningen.

Elkaar vlooien zoals aapjes, je net zo geborgen voelen als een schildpad onder zijn schild, samen de maan groeten, even heel dicht bij elkaar ontspannen… Alles past bij het verhaal.

Door de combinatie van de verschillende onderdelen stimuleren we de zintuigen. Aanraking, maar ook beweging, ritme en ontspanning hebben een positief effect op je kind. Bovendien kan je de opgedane inspiratie mee naar huis nemen en thuis samen yoga doen.

Mijn naam is Nicole Bagaya en ik ben sinds 2015 kinderyogadocent. In 2016 ben ik gestart met Studio Bagaya, een studio voor kinder-en tieneryoga en therapeutische kinderyoga.

Vóór Studio Bagaya werkte ik 23 jaar als leerkracht in het basisonderwijs.

“Ik vind het belangrijk, dat kinderen leren hun eigen keuzes te maken, grenzen aan te geven en dát te doen wat goed voelt en bij hen past. Ik stimuleer ze daarbij met yoga”.

Kijk voor meer informatie op www.studiobagaya.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

de Bibliotheek Eindhoven

Emmasingel 22

5611 AZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen