€ 27,50
Yogawandeling

Yogawandeling

Venster Acties en details

€ 27,50

Evenementdetails

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Deze yogawandeling is echt een moment voor jou, om jezelf optimaal onder te laten dompelen in de natuur in verbinding met jezelf en anderen!

Over dit evenement

Heb je behoefte om op een positieve manier in contact te staan met je lichaam, een nieuwe boost te geven aan je geest en verbinding te maken met anderen? En dat allemaal in de vrije natuur op een moment dat het jou uitkomt. Sluit je dan aan bij deze yogawandeling om de dag te beginnen, tijdens lunchtijd, na je werk of in het weekend.  Kies een moment voor jezelf dat voor jou uitkomt!

Wat is het?

Het volgen van een yogawandeling is een laagdrempelige manier om kennis te maken met yoga en de voordelen van het op deze manier bewegen (in de natuur). Tijdens de meditatieve wandeling die we maken, worden we ons bewust van de natuurrijke en helende omgeving en wisselen we ademhalings- en ontspanningsoefeningen af met diverse yoga houdingen.

Locatie en tijd

De wandeling wordt gehouden in een natuurgebied in de prachtige omgeving van de Utrechtse Heuvelrug en zal ongeveer 1,5 tot 2 uur duren. De exacte locatie en het adres volgt na aanmelding.

Voor wie is deze wandeling?

Je kunt deelnemen aan de yogawandeling als je in staat bent om ongeveer 2,5 tot 3 kilometer in de buitenlucht te wandelen en ontspanningsoefeningen te doen. De wandeling wordt op diverse dagen en tijdstippen gehouden waardoor je zelf kunt kiezen wanneer je deelneemt.

Afbeelding van Yogawandeling

Wie geeft de wandeling?

Degene die je op de foto ziet met de gekleurde legging dat ben ik. Mijn naam is Wanda en de begeleiding die ik bied komt voort uit mijn achtergrond en opgedane kennis tijdens mijn hele leven en diverse opleidingen. Naast natuurcoach mag ik mijzelf YACEP noemen, dat wil zeggen dat ik een Yoga Alliance geregistreerde yoga docente ben met inmiddels meer dan 1500 uur les- en opleidingservaring.

Ben je nog niet bekend met yoga? Geen probleem, de oefeningen die we doen zijn laagdrempelig en goed te volgen voor ieder niveau. Je kunt van tevoren aangeven of er eventuele blessures zijn.

In principe zijn de yogawandelingen toegankelijk zonder mat, maar als je het toch fijn vindt om tussendoor even te liggen en je doet dat liever niet op de grond, neem dan je eigen mat mee.

Ook is er in de eerste week van ieder seizoen een speciale yogawandeling die afgestemd is op de energie van dat seizoen. Dit helpt jou om te landen in het seizoen en om te onderzoeken hoe jij jezelf verhoudt ten opzichte van jezelf en je omgeving in de wisselende omstandigheden van de seizoenen.

Ontdek de ware natuur van en in jezelf tijdens de wandelingen. Maak een verdiepingsslag door je aan te sluiten bij de thema wandelingen en retraites die geregeld, zowel in Nederland als in het buitenland (zodra Covid proof), gehouden worden.

Omdat ik het van belang vind dat yoga toegankelijk is voor iedereen, kijk ik met name naar de bewegingsruimte en dus mogelijkheden maar ook eventuele beperkingen in jouw lichaam. Aan de hand hiervan geef ik je handreikingen hoe jij op een fijne manier de aangereikte of speciaal op jouw afgestemde oefeningen (de zogeheten Asana's) kunt uitvoeren.

De missie van WB Lightworks is jou te inspireren het leven voluit te leven vanuit jouw innerlijke wijsheid, licht en liefde.

Tip:

Loop vaker mee voor een verdieping van de voordelen van de wandeling en de daarbij behorende oefeningen, maar ook voor een hernieuwde kennismaking met jezelf en een transformatie van jouw identiteit om zo de wereld met een open hart, vanuit jouw ware zelf, verbinding en liefde tegemoet te treden. Vraag naar de voordeelrittenkaart bij je eerste wandeling.

Delen met vrienden

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen