Young Art Festival 2023

Venster Acties

Young Art Festival 2023

  • JONGER DAN 14 MET OUDER OF VOOGD

YAF23 is het leukste en meest verrassende festival van de IJmond, boordevol muziek, theater, kunst, performances etc. Kom jij het ontdekken?

Door Young Art Festival

Waar en wanneer

Datum en tijd

vr. 21 jul. 2023 16:00 - za. 22 jul. 2023 23:59 CEST.

Locatie

Landgoed Rorik Noorderweg 1948PK Beverwijk Netherlands

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Over dit evenement

Young Art Festival 2023

Landgoed Rorik, Beverwijk

Vrijdag 21 juli 16.00-00.00

Zaterdag 22 juli 14.00-00.00

Koop je een passe-partout voor het hele weekend, dan krijg je altijd korting ten opzichte van de dagprijs. Er zijn natuurlijk ook familietickets én vriendentickets. Daarnaast kun je dit jaar ook verschillende add-ons bestellen. Koop alvast je munten of scoor een van de 250 limited edition T-shirts.

Young Art is meer dan een festival. Het is een gemeenschap van creatieve en vrijdenkende makers die de wereld om hen heen een stukje mooier willen maken. Daarnaast is het dé plek in de IJmond voor jongeren en beginnende makers om te ontdekken waar hun talenten liggen en te kunnen experimenteren met hun eigen creativiteit. Wil je ons helpen dit te kunnen blijven doen? We hebben ook een donatie add-on waarmee je ons programma ondersteunt.

Over de organisator

Georganiseerd door
Young Art Festival
Young Art Festival is een onvergetelijk weekend en een muzikale ontdekkingsreis waar ook theater, film, beeldende kunst, tekst en goed eten niet ontbreken. Maar het is meer! Young Art Festival is een belevenis, een plek voor inspirerende ontmoetingen met een nieuwe generatie artiesten en kunstenaars. Vele acts, die sinds 2004 bij Young Art Festival hebben opgetreden, vonden hun weg naar het grote publiek.