€ 19,99 – € 22,49

Young Living Winter Wellness Event

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Otterloseweg 18A

18A Otterloseweg

6718 ZM Ede

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Je bent welkom op het Young Living Winter Wellness Event!

Op 10 november kan je genieten van een gezellige winterse middag met Aroma Academy sessies door experts over welzijn, gezondheid en beauty. Onder het genot van heerlijk eten en drinken kan je shoppen bij speciaal geselecteerde olie accesoire shops, en je kan de producten uit de nieuwe Holiday Catalogus 2019 met je eigen ogen bekijken en ervaren in de product expo. Kortom een heerlijke middag om samen met je vriendinnen van te genieten!


De Aroma Academy door experts uit het hele land bieden je de mogelijkheid om kennis te maken met nieuwe technieken en kennis om je welzijn, gezondheid en beauty met behulp van de Young Living olien en producten te vergroten.


Je ticket is inclusief winters welkomsdrankje met lekkers en een goodiebag.


Je hebt tijdens het event de keuze uit de volgende Aroma Academy opties:

- ronde 1: Aroma Reset OF Raindrop Technique

- ronde 2: Savvy Minerals OF Hormonen & essentiële oliën.


Aroma Academy programma:

Aroma Reset door Hermien Rondeel

Overweldigd? Gefrustreerd? Gestresst?

Emoties die je overvallen.. het beheerst je dag en je kunt aan niets anders meer denken dan dát moeilijke moment. Klinkt bekend, toch?

De Aroma Reset zorgt ervoor dat je deze stress en frustratie kunt laten gaan in een korte oefening.

Kom het zelf ervaren bij deze Aroma Academy over Aroma Reset door Aroma Freedom Instructor Hermien Rondeel

Neem je oliën mee: Stress Away, Lavender en Frankincense. En voor de zekerheid Believe of Lemon, want als we genoeg tijd hebben houden we het niet alleen bij de Aroma Reset.

Raindrop Technique door Annelies Mulder

De Raindrop Technique is een combinatie van diverse massage technieken met specifieke essentiële oliën. Het is door Gary Young ontwikkeld om het lichaam op celniveau te reinigen om het daarna fysiek, mentaal en emotioneel te balanceren. Hierdoor kan het immuunsysteem en zelfhelend vermogen van het lichaam optimaal functioneren. De Raindrop Technique is een ontspannende behandeling en tijdens deze Aroma Academy leer je over deze techniek door Raindrop Technique Instructor Anneloes Mulder.

Savvy Minerals educatie en tutorials door Savvy Minerals visagiste

De Savvy Minerals make-up lijn van Young Living is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die hun schoonheid willen accentueren zonder hun gezondheid te compenseren. Savvy Minerals make-up is speciaal ontwikkeld zonder vulstoffen, synthetische materialen of parabenen, en bevat natuurlijke mineralen. De Savvy Minerals visagiste zal je meer leren over de producten: hoe ze zijn samengesteld en leer je tips en trics hoe je je schoonheid nog meer kan accentueren met de Savvy Minerals make-up.

Hormonen & essentiele olien door Carin van den Berge

De reden dat veel vrouwen zich niet vitaal voelen, hangt bijna altijd samen met hun hormoonbalans. Als onze hormonen uit balans zijn dan gaat er vroeg of laat ergens iets mis en liggen klachten op de loer. Maar hoe weet je of jou hormonen uit balans zijn en hoe kunnen essentiële oliën je helpen om weer in balans te komen? Op deze vraag krijg je vandaag je antwoorden door Hormoonfactor Trainer en Young Living olie gebruiker Carin van den Berge

Food & drinks:

Fika & Fest -- https://www.fikaenfest.nl/

Zwarte Koffie -- https://www.zwartekoffie.nl/Get ready for a good day en neem je vrienden mee! ♥


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Otterloseweg 18A

18A Otterloseweg

6718 ZM Ede

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen