Gratis

Your Social Breakfast Session #2

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Your Social

Reduitlaan 27

4814 DC Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Na de enthousiast ontvangen eerste Your Social Breakfast Session hoefden we natuurlijk niet lang te twijfelen over een tweede editie. Op donderdag 20 september nodigen we je uit voor de ochtendboost die ieder bakje cafeïne overtreft; de powersessie waarbij we je meenemen in de laatste digital trends en ontwikkelingen.

Op de agenda voor deze editie:


- Voice meets Podcasts
In 2020 zal 30% van de browsersessies zonder scherm gebeuren. Wow. Dat gaat nógal wat betekenen voor de manier waarop we communiceren en content consumeren. Hoe ga je als merk om met die transitie van visueel naar audio? Hoe behandel je voice als nuttige innovatie die bijdraagt aan je purpose in plaats van een innovatie om te innoveren? En hoe kunnen podcasts hier een logische toevoeging in zijn?

- Branding & Performance
Wie resultaat wil realiseren op conversiedoelstellingen, bereikt de hoogste ROI door boven in de funnel te investeren in een sterk merkverhaal doorvertaald in gelikte awareness content. Hoe zorg je ervoor dat branding & performance niet beschouwd worden als aparte doelstellingen, maar als één geheel? We nemen je mee in onze visie, aanpak en cases voor onder andere AON / Studenten Goed Verzekerd.

Voor wie?

De Your Social Breakfast Session is speciaal voor Brand Managers, Digital Marketing Managers, Online Marketing Managers of Social Media Managers.


Waar & wanneer?

De Your Social Breakfast Session vindt plaats bij ons op kantoor in Breda op donderdag 20 september - 09.00 uur tot 11.00 uur. De inloop is vanaf 08:30. Uiteraard staat er een TOP ontbijt voor je klaar. We kijken uit naar je komst!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Your Social

Reduitlaan 27

4814 DC Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen