Youth World Food Day festival 2022

Venster Acties

Youth World Food Day festival 2022

Hét jaarlijkse Wereldvoedseldag-event voor jongeren!

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

SmaakPark 51a Verbindelaarsweg 6711 VD Ede Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

Vrijdag 14 oktober wordt alweer de 10e editie gevierd van de Youth World Food Day! Het festival wordt geopend met de grootste jongerenvergadering van Nederland; welke natuurlijk niet hetzelfde zal zijn zonder jullie deelname. Daarom nodigen we iedereen tussen de 14 en 28 jaar van harte uit om hierbij aanwezig te zijn!

Youth World Food Day

De Youth World Food Day is hét jaarlijkse festival waar jongeren van over de hele wereld de toekomst van voedsel bespreken en vieren. Ook dit jaar staan we weer klaar met zowel een online als een fysiek programma op Smaakpark in foodwalhalla Ede. Het thema van dit jaar: Healthy Diet, Healthy Plant.

PROGRAMMA SNEAK PEAK: De Jongerenoogst

Het programma wordt as we speak zorgvuldig samengesteld in samenwerking met verschillende jongerenorganisaties. Een ding kunnen we vast verklappen: de jongerenoogst - de grootste jongerenvergadering van Nederland - komt weer terug! Onder begeleiding van de agrarische studentenorganisatie IAAS worden inspirerende gesprekken gekickstart tussen jonge koplopers, voedsel veranderaars en jongerenbestuurders uit verschillende gemeenten. Het idee is dat we alle verlangens, obstakels en zorgen van dit moment ‘oogsten’ en meenemen in de rest van het programma tijdens het festival.

Binnenkort maken we het gehele programma bekend en we kunnen niet wachten jullie mee te nemen in alles wat we in petto hebben. Denk aan ontwerpcafés, kookworkshops, voedsel safari, silent disco, te gekke sprekers & bovendien goed wasteless eten. Volg ons alvast @youthwfd voor leuke updates!

Graag zien we jullie vrijdag 14 oktober bij de 10de editie van de Youth World Food Day!

Afbeelding van Youth World Food Day festival 2022