Verkoop beëindigd

YP T& E | Pre-Teacher Training (YP40) | Voortraject Docenten-opleiding

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Fitland Sittard

115 Milaanstraat

6135 LH Sittard

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Kosten: € 550,00
Data: Vier woensdagen 5, 12, 19, 26 september 2018
Tijdstip: 9-16 uur
Locatie: Fitland XL, te Sittard

In deze pre-teacher training als voortraject van de Yogaplace docentenopleiding maak je in vier hele dagen (28 uur & 12 thuisstudie en praktijk uren) kennis met de basis die belangrijk is voor iedere yogadocent. Het wordt aangeboden als een eerste introductie voor wanneer je interesse hebt om onze 200 uur Intensieve Yoga Docenten Opleiding te volgen vanaf janauri 2019. Manon en ervaren Yogaplace docenten verzorgen dit voortraject zodat je kunt kennismaken met de inhoud van de opleiding en de lesgeefmethodologie en je eigen practice ontwikkeling. Dit voortraject zorgt ervoor dat je goed voorbereid aan de opleiding kunt beginnen. Ook als je besluit niet de 200 uur docentenopleiding te gaan volgen, is dit voortraject zeer waardevol om een gedegen basis als yogadocent op te doen.

Het programma van elk dag ziet er als volgt uit:

  • Woensdag 1: Basisprincipes Yoga & je eigen yogapractice
  • Woensdag 2: Elementen Yoga-practice techniek
  • Woensdag 3: Lesgeefmethodologie
  • Woensdag 4: Praktijk ervaring

Er is elke dag een uur lunchpauze ingepland. Er kan in de lunchroom op eigen kosten gekozen worden voor soep met broodjes, koffie, thee en fruitwater voor een gereduceerd tarief.

Dit voortraject is geschikt voor mensen met een basis in yoga of andere bewegingsvormen (pilates, bodyshape en andere sportschool bewegingsvormen) met een interesse om zelf yogalessen, op basis van de Ashtanga Yoga Vinyasa methode, te gaan geven.

Graag zelf meenemen: schrijfmateriaal, makkelijke zittende kleding, handdoek, meditatie kussen, yogamat en eventueel een dekentje voor tijdens de ontspanning.

De cursus gaat door bij minimaal 8 deelnemers en met een maximum van 18 deelnemers. Deze cursus is goed voor 40 uur Yogaplace opleidingsuren.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Fitland Sittard

115 Milaanstraat

6135 LH Sittard

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen