YPF Young Virtuosi: Noah Zhou

Venster Acties

De verkoop sluit binnenkort

YPF Young Virtuosi: Noah Zhou

Jonge top-pianisten spelen op de vleugel van de legendarische Russische pianist Youri Egorov.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

De Duif 756 Prinsengracht 1017 LD Amsterdam Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Over dit evenement

  • 1 uur
  • eTicket voor mobiel

In het najaar van 2022 presenteert de Stichting The Young Pianist Foundation (‘YPF’) een serie van vijf concerten in De Duif voor jonge top-pianisten, de ‘Young Virtuosi’, waarin zij de kans krijgen hun vakmanschap verder te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen. Jonge top-pianisten zullen tijdens deze bijzondere concerten spelen op de vleugel van de legendarische Russische pianist Youri Egorov, die op 33-jarige leeftijd in Amsterdam overleed.

Clementi - Sonata in A Major, op. 33Czerny - Fantasie Brillante sur 'Le Nozze di Figaro'Bellini/Liszt - Reminiscences de Norma--pauze--Mussorgsky - Pictures at an Exhibition

Noah Zhou (2001, Verenigd Koninkrijk), begon op 5-jarige leeftijd met pianolessen bij Tra Nguyen voordat hij ging studeren bij Hilary Coates. Noah studeert aan de Royal Academy of Music bij de emeritus hoofd piano, Christopher Elton.

In 2018 ontving Noah de prestigieuze Duet Prize for Best Young Instrumentalist van de Royal Philharmonic Society of Great Britain. Een jaar later won hij de hoofdprijs op de eerste editie van ‘Coach House Pianos’ UK National School Piano Competition’ en ontving hij de Derde Prijs en Bronzen Medaille in Kiev tijdens de ‘International Horowitz Piano Competition‘, waar hij ook de Jury’s Special Prize ontving voor de beste interpretatie van een solo Oekraïens werk. In 2021 won hij de Eerste Prijs van de ‘Euregio Piano Award’, de tweede prijs op de Campillos International Piano Competition en de eerste prijs op de Valsesia Musica International Piano Competition. Noah werd de Tweede Prijs toegekend tijdens de YPF European Piano Competition van afgelopen februari 2022.

Mocht het betalen om welke reden dan ook niet lukken, dan kunt u een mail sturen naar info@ypf.nl met de vraag een kaart/meerdere kaarten te reserveren en bij de deur te betalen.

De verkoop sluit binnenkort