YvYa komt naar je toe! (30 oktober)

Venster Acties en details

Niet beschikbaar

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

't Slot

Kastelenplein 167

5653 LX Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Kom kennismaken met YvYa en de Early Warning Scan voor borstkanker. Ontmoet vrouwen, ga in gesprek.

Over dit evenement

We hebben heel goed nieuws voor alle vrouwen van 15 jaar tot 100 jaar 😍!

Op 1 oktober vieren we de eerste mijlpaal in de ontwikkeling van de Early Warning Scan voor borstkanker.

Het alfa-prototype van de scanner is een feit en wordt tijdens ons eerste YvYA Event #wedoitforthegirls aan publiek getoond. Dit prototype is een belangrijke stap naar een nieuwe vorm van borstkankerscreening op een comfortabele en vrouwvriendelijke manier.

YvYa komt naar je toe!

Kom naar jouw buurthuis en maak kennis met YvYa en de Early Warning Scan (EWS) voor borstkanker. Deze nieuwe manier ontdekt borstkanker veel sneller dan je het zelf kunt zien en voelen.

Met dit YvYa Event #wedoitforthegirls willen we een moeilijk onderwerp op een ontspannen manier brengen. Zeer vroegtijdige ontdekking van borstkanker is noodzaak om groot leed bij vrouwen te voorkomen. 

De deuren staan wijd open voor alle vrouwen groot, klein, jong of oud. Je zult op vele manieren jouw bewustzijn van borstkanker vergroten. Kom en ontmoet andere vrouwen, ontspan en verbindt. We hebben allemaal hetzelfde doel.

Op het ontmoetingsplein kom je de vrouwen van de denktank van YvYa tegen. Hier vind je leuke cadeautjes, een hapje en drankje, en kun je in gesprek gaan met ervaringsdeskundigen.

In het jongerencentrum kun je bewust met je lijf aan de slag; buikdansen.

Liever inhoudelijke informatie over EWS en hoe deze tot stand komt? Of wat jezelf of je bedrijf kunt doen in deze zeer positieve ontwikkeling? Kom naar de Informatiestand! Informeer je goed en draag bij aan de bewustwording van borstkanker.

Vanzelfsprekend nemen we alle op 9 oktober geldende coronamaatregelen in acht. Zo houden we het samen gezellig en veilig.

Kinderen zijn van harte welkom. Ook aan hen wordt gedacht.

www.yvya.nl/event


		Afbeelding van YvYa komt naar je toe! (30 oktober)

		Afbeelding van YvYa komt naar je toe! (30 oktober)

Marja van Solkema is de event manager van het YvYa Event #wedoitforthegirls en YvYa komt naar je toe! . Zij vertegenwoordigt alle YvYa vrouwen die met hart en ziel de ontwikkeling van de Early Warning Scan ondersteunen.


		Afbeelding van YvYa komt naar je toe! (30 oktober)
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

't Slot

Kastelenplein 167

5653 LX Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Stichting YvYa - bewust van borstkanker

Organisator van YvYa komt naar je toe! (30 oktober)

De event organisatie van Stichting YvYa nodigt vrouwen uit om tijdens informele bijeenkomsten elkaar te ontmoeten, te verbinden en te ontspannen. We willen het bewustzijn van borstkanker op deze manier vergroten.

Tijdens de bijeenkomsten informeren we de deelnemers over de ontwikkeling van de Early Warning Scan voor borstkanker en vertellen we over onze planning voor de ontwikkeling, test en uitrol van deze nieuwe screeningsmethode.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen