€ 95,59

Zakelijk Tekenen / Visueel werken

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Coachhuis Rotterdam

Wijnhaven 36

3014 GE Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

In deze workshop maak je kennis met de kracht van Zakelijk Tekenen, merk je dat iedereen kan tekenen (echt waar!) en ga je vooral veel zelf aan de slag. Na deze training voel jij je vertrouwd met het tekenen van iconen en weet je hoe je het visueel werken kunt toepassen in jouw werk.

Je leert hoe je vanuit basisvormen simpele iconen en figuren tot leven laat komen en hoe het spelen met kleur, kaders en letters een tekening impact geeft. Ook krijg je heel veel tips over het oefenen met zakelijk tekenen en het toepassen van ervan in je werk.

Bij deze workshop is het materiaal inbegrepen, je ontvangt namelijk een startersset Zakelijk Tekenen met een schetsboek, etui met professionele markers en uiteraard veel oefeningen en tips.

De workshop wordt gegeven op een inspirerende locatie in hartje Rotterdam. Ik kies er bewust voor met een kleinere groep aan de slag te gaan. Op die manier krijg je de aandacht die je verdient en is er alle ruimte voor maatwerk. Teken je mee?

Locatie en informatie

Ik zie je graag bij Het Coachhuis Rotterdam / Seven Fields aan de Wijnhaven 36. De ingang is via lunchroom New Fork, bij binnenkomst rechts hangt een dagscherm met de ruimte die is gereserveerd voor de workshop. Inloop is vanaf 9.30 uur en we starten om 10.00 uur. De workshop eindigt rond 12.00/12.15 uur.

De kosten van deze workshop zijn € 79,- ex btw (dus € 95,59 incl btw). Koffie, thee en lekkers is inbegrepen, net als de Startersset Zakelijk Tekenen.

De locatie is op 5 minuten lopen van trein- en metrostation Blaak. Kom je met de aute dan kun je het beste gratis parkeren op P+R Kralingse Zoom, je bent dan in 6 minuten op metro Blaak. Je kunt ook op loopafstand betaald parkeren in de garage van The Red Apple aan de Wijnbrugstraat 22 (kosten zijn €2 per 50 minuten).

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Coachhuis Rotterdam

Wijnhaven 36

3014 GE Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen