€ 48,41

Zaken doen in vertrouwen en met vertrouwen!

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Peer! Amersfoort een Seats2meet locatie

14A Maanlander

3824 MP Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

We voelen allemaal wel aan dat vertrouwen erg belangrijk is, ook in zakelijke relaties. Zonder vertrouwen wordt er niks van je gekocht en alleen met vertrouwen kun je echt goed samenwerken. Maar wat is dan vertrouwen? Hoe kun je het krijgen, hoe raak je het weer kwijt? En hoe zit het dan met zelfvertrouwen?

Op deze vragen krijg je in een workshop van een halve dag antwoord op meerdere manieren: door te begrijpen (wetenschappelijke/psychologische kant), door voorbeelden en ervaringen die gedeeld worden, maar zeker ook door te ervaren in een intensieve oefening. De combinatie van begrijpen, observeren en ervaren zorgt dat wat je leert je bijblijft en direct kan toepassen.

Over de trainer
Marc van Opbergen (1960) is afgestudeerd op masters in veranderkunde en heeft onderzoek gedaan naar vertrouwen in een zakelijke omgeving. Daarnaast heeft hij meer dan 25 jaar ervaring in management, verkoop en als verandermanager. Zijn persoonlijk verhaal, passie voor menselijk gedrag, ervaring en wetenschappelijke bagage maken dat hij van de eerste tot de laatste minuut kan boeien.

Prijs
De prijs voor de workshop is €40,00 excl. BTW, dat is in totaal incl. BTW €48,41.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Peer! Amersfoort een Seats2meet locatie

14A Maanlander

3824 MP Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen