€ 16,92

ZANG UIT CUBA met Pedro Luis Pardo (CU) -contrabajo, tres en zang.

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

DE KAPEL, ROSENSTOCK – HUESSYHUIS,

Hagestraat 10

2011 CV Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Zijn meest recente samenwerking is met Carel Kraayenhof en het Metropole Orkest in de bijzondere voorstelling ‘Memorias de Cuba’

Over dit evenement

Kijk en luister naar ‘ZANG UIT CUBA- Latinconcertmatinee”’ en u beleeft een sprankelend Cubaans en Latijns-Amerikaans muziekspektakel.

Als Je vakantie naar Cuba of Latijns-Amerika was gegarandeerd ontspannen en volledig verzorgd met TUI of KLM dan is/wordt thuis extra gezellig, leuker en aangenaam met veel energie. Niet iedereen van jouw familie leden, vriendenclub, collega’s was met tu op deze fantastische en historische reis maar (…) Wil je bvb graag je verhaaltjes met hen delen of die van anderen horen?Met welke bekende liedjes heb je daar gedanst, gezongen of gespeld?

Het Zondagmiddagconcert van Zang Uit Cuba (ZUC) is het ideale podium of platform in Nederland om het te beleef echte dichterbij met life Cuban Latin Music waar delen, kennismaken en nieuwe inspiraties te ontdekken centraal staan.

Onze team van professionele oorspronkelijk Latin Top muzikanten staan klaar voor u en brengen u verder naar deze fascinerende en aangedamde wereldhits muziekreis.

Pedro Luis Pardo Cosme is bassist en tresspeler, componist en arrangeur en tevens muzikaal leider van verschillende son- en salsagroepen.

Verwacht deze middag een mix van traditionele trova, bolero’s, cha, Guaracha, en populaire son. Met frisse arrangementen in de stijl van Buena Vista Social Club, Compay Segundo en Vieja Trova Santiaguera. Dit alles aangevuld met prachtige eigen composities, verrijkt met moderne elementen als guajeo’s en tumba’os. De instrumenten zijn vandaag volledig akoestisch, precies zoals in het ‘Casa de la Trova’ in Santiago te horen is. Pedro Luis Pardo Cosme staat garant voor een sprankelend en swingend feest!

Geboren in Santiago de Cuba, begon Pedro zijn muzikale carrière in het ‘Casa de la Trova’ waar hij, als eerste van de jonge generatie sonmuzikanten van nu, zijn master-opleiding kreeg van de oude garde van de traditionele muziek, zoals Maduro en Compay Segundo. Hij werkte vervolgens gedurende negen jaar als de vaste bassist van het ‘Casa de la Trova’, en was muzikaal leider van diverse Cubaanse bands. Ook was hij in Cuba wekelijks live op de radio te beluisteren met de zangeres Maria Ochoa en de trompettist Inaudi Paisán.

In 1995 vestigde hij zich in Nederland. Hij richtte de songroep Saoco op en werd de vaste bassist van Rumbatá. Hij verleende zijn medewerking aan talloze projecten en CD’s, waaronder Timbazo, CaboCubaJazz, Saoco, Rumbatá, Issac Delgado, Laura Fygi en Mayito (Los Van Van). De meest recente samenwerking is met Carel Kraayenhof en het Metropole Orkest in de bijzondere voorstelling ‘Memorias de Cuba’ waar ook een CD van werd uitgebracht.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

DE KAPEL, ROSENSTOCK – HUESSYHUIS,

Hagestraat 10

2011 CV Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen