Gratis

Meerdere data

Zaterdagmiddagmuziek Domkerk

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Domkerk

Domplein

3512 JE Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Hartelijk welkom op de reserveringspagina van de Zaterdagmiddagmuziek Domkerk. De aanvangstijd is 15:30 uur . De kerk is open om 15.00 uur.

Over dit evenement

Alvorens u aan te melden, leest u svp eerst de onderstaande informatie

Houd u onze website en Facebookpagina in de gaten, waarop het laatste nieuws te lezen zal zijn De concerten beginnen stipt om 15.30 uur, waarna de deuren worden gesloten.

Het overzicht ziet er als volgt uit:

12 juni 2021

Domorganist Jan Hage

Symphonie Passion van Marcel Dupré (1886-1971)

19 juni 2021

Domorganist Jan Hage aan de vleugel

Kamermuziek van Francis Poulenc (1899-1963) e.a.: Trio voor hobo, fagot en piano

26 juni 2021 GEEN CONCERT

ORGELZOMER

3 juli 2021

Laurens de Man organist Janskerk Utrecht

Werken van Bach, Wagner, Reger en Pärt

10 juli 2021

Domorganist Jan Hage

Werken van Marchand, Saint-Saëns, Alain en Langlais

17 juli 2021

Sander van den Houten organist Ev.-Lutherse Kerk Den Haag

Werken van Franck, Saint-Saëns, Andriessen, Martin en Heiller

24 juli 2021

Sietze de Vries organist Martinikerk Groningen

Improvisaties en werken van Praetorius en Gade.

31 juli 2021

Toon Hagen organist Grote Kerk Apeldoorn

Werken van Bach, Vierne, Duruflé en Hagen

7 augustus 2021

Oud-Domorganist Jan Jansen

Werken van Bach, Mendelssohn, Franck, Andriessen en Kooij

14 augustus 2021

Gerwin Hoekstra organist Grote Kerk Leeuwarden

Bachtranscripties van Bach, Widor, Duruflé en Messerer

21 augustus 2021

Domorganist Jan Hage

Werken van Reger en Liszt

28 augustus 2021

Pieter van Dijk organist Grote Kerk Alkmaar

Werken van Johann Sebastian Bach

Met dit formulier kunt zich aanmelden voor een zitplaats in een van de concerten van de Zaterdagmiddagmuziek Domkerk. Er zijn geen staanplaatsen.

Om u aan te melden voor meerdere concerten dient u dit formulier per concert te doorlopen.

Met uw reservering verklaart u dat u de onderstaande richtlijnen en spelregels gelezen hebt en dat u zich eraan zult houden.

Het concert dat u bijwoont wordt opgenomen en uitgezonden via onder andere YouTube. Met het reserveren van een zitplaats stemt u ermee in dat u mogelijk in beeld komt op deze opnames.

Er is een aantal richtlijnen en spelregels waar deze concerten de komende periode aan moeten voldoen. Die vermelden we hieronder.

1. Wij zijn verplicht voor deze concerten een reserveringssysteem te hanteren.

2. Het aantal zitplaatsen per concert is beperkt tot 50 personen, exclusief alle vaste medewerkers aan het concert. Komt u met meerdere personen uit één huishouden, bestel dan in uw reservering het benodigde aantal tickets op dezelfde naam zodat u ook naast elkaar kunt zitten.

3. U kunt uitsluitend toegang krijgen tot de Domkerk via de hoofdingang waarbij uw registratie op een lijst wordt gecontroleerd. De ingang gaat om 15.00 uur open.

4. Uw naam- en contactgegevens zullen wij tot 4 weken na het concert bewaren en aansluitend verwijderen.

5. Wij volgen voor deze concerten de richtlijnen van het RIVM en het protocol van de Domkerk. Wij vragen u daarom in het bijzonder aandacht te besteden aan het volgende:

a. Het is verplicht om steeds anderhalve meter afstand te bewaren, tenzij u behoort tot dezelfde gezinseenheid, dan mag u naast elkaar zitten. Als dat voor u geldt, kunt u dit bij uw reservering aangeven door in één bestelling het aantal benodigde tickets te bestellen

b. Heeft u zelf of iemand in uw huishouden milde klachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging en/of heeft u plotseling verlies van reuk of smaak dan vragen wij u dringend om thuis te blijven. Als deze klachten zich voordoen na uw reservering, meldt u zich dan meteen af, zodat iemand anders in uw plaats het concert kan bijwonen.

c. Bij binnenkomst zal u door één van de vrijwilligers een plaats worden gewezen, u heeft hierin geen vrije keuze. Onthoud hierbij de looproute, want na afloop van het concert dient u deze te volgen in omgekeerde richting. Ook vragen wij u jassen en dergelijke mee naar uw plaats te nemen. U zit met 3 vrije zitplaatsen van elkaar verwijderd en er wordt telkens 1 rij vrij gehouden. Als u zich gezamenlijk heeft aangemeld kunt u wel naast elkaar zitten.

d. Ook bij het verlaten van de kerk vragen wij u de aanwijzingen op te volgen van de vrijwilligers. U gaat dan in omgekeerde richting weer naar buiten. Houd ook hierbij die anderhalve meter afstand tot de anderen. Het is voorlopig helaas nog niet mogelijk om na te praten achteraf.

6. Uw financiële bijdrage kunt u in één van de schalen bij de uitgang doen, via de pinzuil, of u kunt deze overmaken naar het rekeningnummer NL96 RABO 0187 4857 47 van Stichting Zaterdagmiddagmuziek Domkerk ovv datum van het concert, of ga naar onze iDEAL pagina. Alvast hartelijk dank!

U zult begrijpen dat dit veel van ieder van ons vraagt, en ook in het bijzonder van de vrijwilligers die dit begeleiden. Wij vragen uw begrip en geduld voor situaties die niet meteen helder zijn, en nodigen u van harte uit om met ons mee te denken. Wij wensen u mooie concerten toe!

Voor overige vragen over de Zaterdagmiddagmuziek Domkerk kunt u ons bereiken via zaterdagmiddagmuziek@domkerk.nl

Delen met vrienden

Organisator Zaterdagmiddagmuziek

Organisator van Zaterdagmiddagmuziek Domkerk

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen