Gratis

Zaterdagmiddagmuziek Domkerk

Venster Acties en details

Gratis

Ticketverkoop is gesloten

Registraties zijn gesloten
De termijn om nog een ticket te bestellen is verstreken. U kunt proberen bij de ingang van kerk tussen 15.00 en 15.30 uur of er nog plaatsen beschikbaar zijn. Voor vragen, neem svp contact op met zaterdagmiddagmuziek@domkerk.nl.

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Domkerk

Domplein

3512 JE Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Ticketverkoop is gesloten

Registraties zijn gesloten
De termijn om nog een ticket te bestellen is verstreken. U kunt proberen bij de ingang van kerk tussen 15.00 en 15.30 uur of er nog plaatsen beschikbaar zijn. Voor vragen, neem svp contact op met zaterdagmiddagmuziek@domkerk.nl.
Beschrijving van het evenement
Hartelijk welkom bij de Zaterdagmiddagmuziek in de Domkerk. Elke zaterdagmiddag is er om 15:30 uur een concert.

Over dit evenement

Alvorens u aan te melden, leest u svp eerst de onderstaande informatie

Wegens de recente Covid19 maatregelen is het maximale aantal bezoekers teruggebracht tot 30 personen. Ook is het niet mogelijk alle concerten doorgang te kunnen laten vinden.

Het programma (elk concert duur ongeveer één uur):

21 november -AFGELAST

28 november - Domorganist Jan Hage: Paul Hindemith (1895-1963) Sonate 2; Louis Vierne (1870-1937) Sonate 5

5 december - Solistenensemble Cantores Martini: Sint Nicolaasprogramma

12 december - Domorganist Jan Hage: Paul Hindemith (1895-1963) Sonate 3; Louis Vierne (1870-1937) Pièces de Fantaisie

19 december - onder voorbehoud - Domorganist Jan Hage en Domcantorij o.l.v. Remco de Graas: Kerstprogramma

26 december - Domorganist Jan Hage: Olivier Messiaen (1908-1992) La Nativité de Seigneur (1935)

2 januari 2021 - Domorganist Jan Hage: Nieuwjaarsconcert, verzoekprogramma

23 januari 2021 - Domorganist Jan Hage: Rondom Jan Pietersz. Sweelinck (1)

13 februari 2021 - Domorganist Jan Hage: Rondom Jan Pietersz. Sweelinck (2)

Houd u onze website en Facebookpagina in de gaten, waarop het laatste nieuws te lezen zal zijn.

Met dit formulier kunt zich aanmelden voor een zitplaats in een van de concerten van de Zaterdagmiddagmuziek Domkerk. Er zijn geen staanplaatsen.

Om u aan te melden voor meerdere concerten dient u dit formulier per concert te doorlopen.

Met uw reservering verklaart u dat u de onderstaande richtlijnen en spelregels gelezen hebt en dat u zich eraan zult houden.

Er is een aantal richtlijnen en spelregels waar deze concerten de komende periode aan moeten voldoen. Die vermelden we hieronder.

1. Wij zijn verplicht voor deze concerten een reserveringssysteem te hanteren.

2. Het aantal zitplaatsen per concert is beperkt tot 30 personen, exclusief alle vaste medewerkers aan het concert. Komt u met meerdere personen uit één huishouden, bestel dan in uw reservering het benodigde aantal tickets op dezelfde naam zodat u ook naast elkaar kunt zitten.

3. U kunt uitsluitend toegang krijgen tot de Domkerk via de hoofdingang waarbij uw registratie op een lijst wordt gecontroleerd.

4. Uw naam- en contactgegevens zullen wij tot 4 weken na het concert bewaren en aansluitend verwijderen.

5. Wij volgen voor deze concerten de richtlijnen van het RIVM en het protocol van de Domkerk. Wij vragen u daarom in het bijzonder aandacht te besteden aan het volgende:

a. Het is verplicht om steeds anderhalve meter afstand te bewaren, tenzij u behoort tot dezelfde gezinseenheid, dan mag u naast elkaar zitten. Als dat voor u geldt, kunt u dit bij uw reservering aangeven door in één bestelling het aantal benodigde tickets te bestellen

b. Heeft u zelf of iemand in uw huishouden milde klachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging en/of heeft u plotseling verlies van reuk of smaak dan vragen wij u dringend om thuis te blijven. Als deze klachten zich voordoen na uw reservering, meldt u zich dan meteen af, zodat iemand anders in uw plaats het concert kan bijwonen.

c. Bij binnenkomst zal u door één van de vrijwilligers een plaats worden gewezen, u heeft hierin geen vrije keuze. Onthoud hierbij de looproute, want na afloop van het concert dient u deze te volgen in omgekeerde richting. Ook vragen wij u jassen en dergelijke mee naar uw plaats te nemen. U zit met 3 vrije zitplaatsen van elkaar verwijderd en er wordt telkens 1 rij vrij gehouden. Als u zich gezamenlijk heeft aangemeld kunt u wel naast elkaar zitten.

d. Ook bij het verlaten van de kerk vragen wij u de aanwijzingen op te volgen van de vrijwilligers. U gaat dan in omgekeerde richting weer naar buiten. Houd ook hierbij die anderhalve meter afstand tot de anderen. Het is voorlopig helaas nog niet mogelijk om na te praten achteraf.

6. Een collectegift kunt u in één van de schalen bij de uitgang doen, via de pinzuil, of u kunt deze overmaken naar het rekeningnummer NL96 RABO 0187 4857 47 van Stichting Zaterdagmiddagmuziek Domkerk ovv datum van het concert, of ga naar onze iDEAL pagina. Alvast hartelijk dank!

U zult begrijpen dat dit veel van ieder van ons vraagt, en ook in het bijzonder van de vrijwilligers die dit begeleiden. Wij vragen uw begrip en geduld voor situaties die niet meteen helder zijn, en nodigen u van harte uit om met ons mee te denken. Wij wensen u mooie concerten toe!

Voor vragen over uw reservering kunt u ons bereiken via: reserveringen@domkerk.nl

Voor overige vragen over de Zaterdagmiddagmuziek Domkerk kunt u ons bereiken via zaterdagmiddagmuziek@domkerk.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Domkerk

Domplein

3512 JE Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen