€ 249,10 – € 312,02

ZBA Masterclass - Zichtbaar succes

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Home of Power

Kabelweg 3

4382 WV Vlissingen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Voor de enthousiaste ondernemer die de eigen passie op een authentieke manier wil uitstralen en die graag mensen wil laten zien hoe bijzonder waardevol ze zijn.

In deze Masterclass leer je om zichtbaar succesvol te zijn in 4 stappen:
1. Weet wie je bent en wat jou drijft
2. Omarm je sleutel tot succes
3. Zichtbaar als gepassioneerde ondernemer
4. Kies voor groei

Voor aanvang van de Masterclass maak je de Powertest. De uitslag van deze Powertest – Jouw blauwdruk voor succes en een waardevol leven – vormt de basis van deze Masterclass.
Na deze Masterclass ga je naar huis met heel veel inzichten en praktische tips hoe jij zichtbaar succesvol kunt zijn – en een 30 pagina’s tellend Personal Power rapport met daarin jouw Blauwdruk.

Deze Masterclass is een aanrader voor elke ondernemer die:

 • investeert in persoonlijke ontwikkeling
 • leiderschap wil verstevigen
 • samenwerking wil verbeteren
 • een betere balans zoekt
 • krachtig uit de verf wil komen

Resultaten

 • Zelfvertrouwen
 • Rust en duidelijkheid
 • Authentieke uitstraling
 • Makkelijk belangrijke keuzes maken
 • Waardering van talenten van jezelf en anderen

Datum : 4 juni 2019
Tijd : 08:30 (inloop), 09.00 (start) – 13.00 uur

Sprekers

Deze masterclass wordt verzorgd door Tineke van Heijst, directeur VHIC, en door Brigitte Hendrikse, eigenaar IN-PRACTIZ.

Voor Jannie Boer zijn de drijfveren LIEFDE & ZORGZAAMHEID en INNOVATIE & VERNIEUWING altijd aanwezig. Deze zet ze in met veel vuur en een dosis luchtigheid.

Jannie is al meer dan 25 jaar ondernemer. Na haar werkervaring in de kinderpsychiatrie, koos ze voor eigen baas zijn om al haar ideeën in de wereld te zetten. Jannie heeft een eigen kledingzaak gerund, een kledinglijn voor grote maten ontworpen en deze kleurrijke collecties via een groothandel aan de vrouw gebracht.

Jannie is een en al kleur en met Jannie is het nooit saai. Vol vuur initieert ze in een hoog tempo als energieke ondernemer steeds nieuwe ideeën en activiteiten. Vol liefde en zorgzaamheid en op professionele wijze helpt ze mensen met persoonlijke groei, uitstraling, zelfvertrouwen en succesvol ondernemerschap.

Dat doet ze als opleider, spreker, auteur en mensenhelper met haar bedrijven Kijk op Kleur en Home of Power op een positieve, actiegerichte en intuïtieve manier. Altijd met oog voor wat iemand nodig heeft. Jannie inspireert en communiceert makkelijk en legt vanuit een helicopterview op een creatieve manier verbanden voor nieuwe concepten en mogelijkheden in de toekomst. Jannie stimuleert mensen vol vuur om achter hun waarde te gaan staan en zichzelf te laten zien.

Bij Pauline van der Veeken zijn de drijfveren PASSIE & AMBITIE en IDENTITEIT & DUIDELIJKHEID altijd aanwezig. Deze zet ze zowel grondig als luchtig in. Pauline’s vuur & passie zit in de kleur rood.

Pauline heeft meer dan 20 jaar gewerkt in diverse leidinggevende functies in het bedrijfsleven – bij Akzo Nobel en Unilever – in IT en Communicatie. Vitaliteit – je goed voelen van binnen en van buiten en meer uit het leven halen – was hierbij haar grote passie.

Pauline is op een doordachte en vasthoudende manier gedreven om iets in de wereld te zetten en de gewenste resultaten te bereiken. Het liefste helpt ze mensen om hun passie te volgen en succesvol te zijn door inzicht te geven in wie ze zijn en wat het pad is dat bij ze past. Dit doet ze op een leergierige manier omdat ze graag van bewezen kennis gebruik wil maken.

Dat doet ze als burnout- imago- en businesscoach met haar bedrijven The Happiness Factory en Home of Power. Pauline inspireert en communiceert makkelijk en legt vanuit een helicopterview op een creatieve manier verbanden voor nieuwe concepten en mogelijkheden in de toekomst. Pauline laat vol passie mensen zien hoe ze waardevol impact kunnen hebben.

Kosten

De kosten voor deze masterclass bedragen per persoon €299 excl. BTW.

ZB Netwerkleden betalen €249.

Wat krijg je hiervoor?

 • Masterclass waarbij je zowel jezelf en je bedrijf beter leert kennen als ontdekt hoe je dit beter kunt uitstralen.
 • Uitgebreide lunch
 • Consumpties
 • Personal Power rapport van 30 pagina's

Tijdens de evenementen die u bezoekt kunnen foto’s of opnamen gemaakt worden ten behoeve van reportages, website en promotiedoeleinden. Door het aanmelden voor een evenement en het betreden van de bijeenkomst geeft de bezoeker toestemming aan de organisatie deze opnames voor deze doeleinden te gebruiken.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Home of Power

Kabelweg 3

4382 WV Vlissingen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen