€ 63,05

Meerdere data

Zeehondensafari I Goes

Venster Acties en details

€ 63,05

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Goes

Binnenstadshaven

4461 BG Goes

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Zeehondensafari I Goes

Over dit evenement

Zeehondensafari vanuit historische stadshaven Goes met luxe charter. Met voorzorgsmaatregelen voor een veilige en schone vaartocht volgens de voorschriften van het RIVM.

In 2021 is het weer mogelijk om vanuit hartje Goes kennis te maken met de zeehondenkolonie in de Oosterschelde.

Nationaal Park Oosterschelde staat bekend om zijn adembenemende natuur, met bijzondere planten en dieren. Bij laag water zoeken de zeehonden de droogvallende zandplaten op, waar ze van hun rust genieten. In de zomermaanden kunt u ze van gepaste afstand bewonderen -maar zeker dichtbij genoeg - vanaf een boot die vertrekt vanuit de historische stadshaven van Goes. En met een beetje geluk spot u ook nog een tuimelaar. Vaart u mee?

De Goese Stadshaven heeft de status van beschermd stadsgezicht. Vroeger was de haven een belangrijke toegang tot de stad Goes. Nu is het een passantenhaven. De monumentale bebouwing, de kades en het kleinschalige karakter maken deze haven tot een uniek stukje binnenstad.

Vertrek en aankomst is aan de Bierkade in Goes. De vaartocht gaat via het kanaal Goes-Goese Sas naar het Nationaal Park Oosterschelde. U passeert verschillende bruggen, het Goese Meer en een sluis. Een halve dag genieten van rust en natuur voor € 59 p.p., inclusief koffie, thee en frisdrank. Een lunch aan boord met soep en luxebroodjes kunt u aan uw vaartocht toevoegen voor € 15 p.p.

Tijdens deze tocht vaart u met maximaal tien ander gasten op de luxe charter “Amalia” naar de zandplaten die bij laag water boven water komen te liggen. Tientallen zeehonden rusten hier uit van hun zoektocht naar verse vis. U ziet ze vanaf de Amalia in hun natuurlijke omgeving.

Op de terugweg geniet u van de Oosterschelde vanaf het bovendek of vanuit de salon. De vijf kilometer lange Zeelandbrug is nooit ver weg en zorgt altijd voor prachtige fotomomenten. Ook kinderen genieten van dit uitstapje op het water.

Voorzorgsmaatregelen voor een veilige en schone vaartocht volgens de voorschriften van het RIVM

-passagiers gefaseerd aan boord

-er is ruimte voor 1,5 meter afstand

-gratis plastic handschoentjes en desinfectiemiddel beschikbaar

Deze zeehondentocht organiseren wij in de zomer van 2021 op zes woensdagen en op zes donderdagen. De Amalia vertrekt om 10.30 uur vanuit Goes en vaart ’s middags om 16.30 uur de prachtige stadshaven weer binnen.

Via de boekingsmodule kunt u het aantal gewenste tickets kopen. Hierbij is ook de mogelijkheid om de boottocht uit te breiden met een lunch. De lunch is uitsluitend bedoeld voor passagiers van de boottocht.

Delen met vrienden

Locatie

Goes

Binnenstadshaven

4461 BG Goes

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Organisator Goes is Goes

Organisator van Zeehondensafari I Goes

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen