Zelfcompassie workshop

Zelfcompassie workshop

Venster Acties en details

€ 247,57

Datum en tijd

Locatie

Inspiratielocatie 't Heide Huisje

13A Heeseind

5392 PD Nuland

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen restituties

Deze dag is voor jou als je: Als je weer meer energie , zelfcompassie en werkgeluk wilt voelen.

Over dit evenement

Tijdens deze 1-daagse ga ik je helpen meer te leven in het hier en nu en meer compassie te gaan voelen voor jezelf. Je gaat bewust worden van jouw belemmerde denk en gedragspatronen. Zodat je meer vertrouwen gaat krijgen in jezelf en dat alles weer gaat stromen. Je zult na deze dag zoveel rust en stevigheid gaan voelen

Ook gaan we aan de slag met verlangens en innerlijke criticus. Tijdens de 1-daagse zullen we oefeningen wandelend doen. Maar we zullen ook binnen zijn.

Afbeelding van Zelfcompassie workshop

Per dag hebben wij plek voor max 8 personen. Het is een groepsproces waar je veel verbinding gaat voelen.

Inclusief;

- heerlijke lunch

- onbeperkt koffie en thee

- naslag werk/ leuke bloemachtige verassing

De 1- daagse zal gegeven worden door Miranda Verberne

Afbeelding van Zelfcompassie workshop

Wie ben ik

Mijn naam is Miranda Verberne, gastvrouw van @hetheidehuisje business en wandelcoach bijna 27 jaar woonachting in de mooie ‘s-Hertogenbosch samen met Jan Hein, Lieve en Hond Bo. Na een tijdje werkzaam te zijn geweest in verschillende HR en Sales functies, heb ik ervoor gekozen om 10 jaar geleden mijn vaste baan in te ruilen voor ondernemerschap. De reden hiervoor was dat ik niet meer kon genieten van mijn werk. De werkdruk was hoog en ik merkte dat ik niet meer met plezier naar mij werk ging.

Ik wilde graag leuk werk waar ik mijn creativiteit kon toepassen en meer tijd voor mijn gezin zou krijgen. Daarnaast verlangde ik naar vrijheid zonder me aan te hoeven passen. Na verschillende wegen heb ik mijn droom baan gevonden. Alles viel op zijn plaats waar ik zo naar verlangde. Plezier, vrijheid, impact, overbrengen van kennis en (startende) ondernemers helpen met een strategie en of mindset vraag.

Als business en wandelcoach, coach ik professionals en creatieve ondernemers soms op strategie en steeds vaker mindset. Hierbij vind ik het belangrijk dat je als (toekomstige) ondernemer je eigen plannen maakt, ik stuur ze bij. Zo wordt jou plan uniek en helemaal van jou.

De gesprekken die wij hebben vinden regelmatig wandelend plaats in de natuur of zittend aan de lange keukentafel in ’t Heide Huisje. Mijn persoonlijke voorkeur wandelend!

Want tijdens het wandelen vertraag je en geniet je van het buiten zijn. De beeldschone natuur als decor maakt dat je even je gedachten kunt verzetten om je drukke bestaan in perspectief te plaatsen.

Delen met vrienden