€ 100

Zelfzorgdagen met Nina

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Villa Hellebosch

7 Heystraat

1570 Galmaarden

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Zelfzorgdagen voor mama's

Over dit evenement

Mild ouderschap vraagt ultiem: mildheid naar onszelf als mens, partner, ouder.

Met een klein groepje van twaalf mama's gaan we drie dagen op pad. Het hoofdstuk 'Zelfzorg' uit Nina's boek 'Mild Ouderschap' is de leidraad van deze driedaagse. We gaan er dieper in op zelfzorg via theorie en sturen je naar huis met handvaten en tips en dompelen je onder in mindfulness. Je kan thuis verder aan de slag.

We willen jullie empoweren om te kunnen zorgen voor jullie zelf om zo ultiem te kunnen zorgen voor jullie gezin, op een manier dat jullie jullie minder of niet meer leeggeven. We leren je om dichter bij jezelf te staan. Jullie eigen emoties en wat jullie nodig hebben te kunnen voelen, iets waar we zelf zo ver van verwijderd staan, maar wat we onze kinderen wel willen leren. Om deze vaardigheden aan hen te kunnen doorgeven, is het ook nodig om er zelf over te beschikken.

Voor wie? Voor mama's die een paar dagen voor zichzelf willen reserveren. Die willen verbinden met zichzelf opdat ze kunnen verbinden met hun gezin. Je klimt uit een burn-out of herkent jezelf in de eerste symptomen ervan. Je bent op zoek naar verbinding met jezelf. Je wil écht aan je omgeving kunnen geven en je niet langer leeggeven. Je wil mild ouderschap naar een hoger niveau tillen, je wil je erin verdiepen. Je hebt nood aan een pauze, even terugplooien op jezelf.

Wat is het niet? de zelfzorgdagen zijn geen professionele opleiding, individuele of groepspsychotherapie, een individueel traject.

Wanneer? Maandag 12 oktober starten we om 10u30 tot woensdag 14 oktober, dan ronden we af om 10u30. We hebben bewust gekozen voor weekdagen, zo neem je tijd vrijaf van je werk en heb je het weekend en woensdagnamiddag met je gezin.

Waar? Het groene Villa Hellebosch in Vollezele, vlakbij Ninove.

Begeleiders?

Nina Mouton is klinisch psychologe, psychotherapeut (i.o.) en auteur van het boek Mild Ouderschap. Ze geeft lezingen over Mild ouderschap en zelfzorg.

Jeroen Carrein is mindfulnesstrainer met een eigen praktijk in Brugge.

Prijskaartje? 595€ per persoon voor een tweepersoonskamer - kamers worden verdeeld bij aankomst of je deelt een kamer met een vriendin die mee inschrijft. 655€ voor een éénpersoonskamer. Maaltijden, verblijf en begeleiding van Nina en Jeroen van maandag 10u30 tot woensdag 10u30.

Je betaalt via het ticket een voorschot van 100€ - dan ben je zeker van je ticket. Stuur na betaling van je ticket via eventbrite een mailtje naar zelfzorgdagen@gmail.com, dan bekijken we de verdere betaling. Het is mogelijk om gespreid te betalen. Het ticket is niet terugbetaalbaar, wel doorgeefbaar: ben je verhinderd? Dan kan je iemand anders in jouw plaats naar de zelfzorgdagen laten komen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Villa Hellebosch

7 Heystraat

1570 Galmaarden

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen