Gratis

ZenVol Do-in Yoga XL les op basis van Pay as you feel

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Schuytgraaf-Zuid

Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Hey! Ik ben Laura en ben Holistisch natuurcoach, Do-in en Yoga docente en samen met Patrick, mijn man eigenaar van ZenVol Studio, een nieuwe studio en prakrijk in de wijk Schuytgraaf in Arnhem. Onze droom is een duurzame, Co2 vriendelijke studio te bouwen waar we ruimte kunnen bieden aan onze Do-in, Yoga en Qigong lessen, Workshops en Natuurcoaching en mijn (Laura :-)) praktijk, BloesemKind voor (hoogsensitieve en begaafde) kinderen en tieners.XL DO-IN LES 'VIER DE VRIJHEID'

Om jou te laten kennis maken met ZenVol Studio en de heerlijke Do-in lessen voor volwassenen, organiseren we op 10 mei een speciale XL Do-in yogales waarin we de vrijheid van beweging en ademhaling koesteren en vieren. We sluiten af met een kleine thee ceremonie.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - >

Datum en Tijd; Donderdag 10 mei - 19.00 tot 20.30 (in afwachting van akkoord locatie)

Kosten; De XL Do-in les is op basis van Pay as you feel (donatie basis)

Handig om te weten;

Er zijn 12 matten aanwezig en dus plek voor maximaal 12 deelnemers.

De locatie is nog niet bekend en de datum/tijd kan nog iets wijzigen. Ik hou je op de hoogte :-).

  • Je mag je eigen mat meenemen natuurlijk
  • Trek soepelvallende kleding aan en neem een paar sokken mee
  • Zorg dat je laatste maaltijd twee uur voor de les hebt genuttigt of niet te zwaar hebt gegeten :-)
  • Matten en dekentjes zijn aanwezig

Je kunt gemakkelijk kosteloos een ticket bestellen en daarmee jouw plek reserveren. Je kunt jouw donatie na afloop van de les 'anoniem' in de aanwezige doos/pot stoppen. Voel je niet bezwaard om even te mailen of bellen als je vragen hebt. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!


Wat is Do-in?

Do-in betekent; Het rekken en strekken van ledematen en drukpunt massage toepassen om blokkades op te heffen en de Ki te laten doorstromen. Ki is Japans en wordt in China Qi -of Chi genoemd -en in India, Prana en betekent zoveel als levensenergie.

Do-in vindt zijn oorsprong in het oude Oosten, waar vanuit het Daoïsme de traditionele Chinese geneeswijze is ontstaan -en vanuit daar de bewegingsleer Daoyin. Vanuit deze stroming is in China Qigong ontstaan en in Japan Do-in, welke werd toegepast in combinatie met een Shiatsu behandeling (drukpunt of acupunt massage).

Do-in lijkt een beetje op Yoga en ze hebben elkaar dan ook ergens in het verleden ontmoet. Net als Yoga wordt bij het beoefenen van Do-in er veel strek en rek oefeningen gedaan, alsmede meditatie, mindfulness en visualisatie oefeningen.

Do-in helpt je je energie te laten stromen!

Do-in helpt je met een goede doorstroming van Ki; jouw energie -of brandstof die van nature hebt (van je ouders gekregen), maar ook energie die je uit voeding en in -en ontspanning haalt, bijvoorbeeld door een goede ademhaling en mindful te leven. Onze Ki stroomt door niet zichtbare banen, meridianen genoemd -door jouw hele lichaam en geeft zo energie door aan alle cellen, weefsels en organen, maar ook aan ons denken, voelen en weten.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Schuytgraaf-Zuid

Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen