Gratis

ZENworks Community

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Micro Focus kantoor

Raoul Wallenbergplein 23

2404 ND Alphen a.d. Rijn

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

ZENworks Community event

Het is weer hoog tijd om bij te praten!
Reserveer 21 september 2017 in uw agenda, want dat komen we weer bij elkaar op het Micro Focus kantoor in Alphen a.d Rijn.

Hieronder treft u de agenda:

13:00 - 13:15 Inleiding - Tom McMaster

13:15 - 13:45 Endpoint Management update - Ron van Herk
Met de komst van ZENworks 2017 en de recente Update 1 zijn veel nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Tijdens deze sessie zullen we kijken naar deze nieuwe functionaliteiten en de features in de komende Update 2 release.

13:45 - 14:30 Beveiliging van uw apparaten met ZENworks - Darrin VandenBos
Het beschermen van gegevens wordt steeds belangrijker. Het beveiligen van uw apparaten is van cruciaal belang wanneer u naar uw algemene gegevensbeschermingsstrategie kijkt. Darrin VandenBos zal u vertellen hoe ZENworks kan helpen om uw apparaten te beveiligen.

14:30 - 14:45 Pauze

14:45 - 15:30 Klaar voor GDPR met Filr - Devadas Kovilakath
Filr maakt grote sprongen vooruit. Door de focus op informatiebeveiliging door de GDPR-regelgeving wordt het vermogen om informatie op een veilige, gecontroleerde manier te delen nog belangrijker. Devadas legt uit hoe Filr, met opties als multi-factor authenticatie, kan helpen om uw gegevens te beschermen.

15:30 - 16:00 Integratie Cloud Storage met OES - Madhan P
Gegevens naar de Cloud brengen is HOT! Open Enterprise Server 2018 kan de perfecte hybride oplossing bieden waarmee u het gebruik van uw bestaande infrastructuur kunt optimaliseren en op een veilige manier Cloudstorage kunt gebruiken. Hier hoort u alles over wat OES 2018 zal brengen.

16:00 - 16:15 Break

16:15 - 16:45 Self-service met behulp van Micro Focus Service Desk - Ron van Herk
Self-service is een belangrijk onderdeel van het zogenaamde Unified Endpoint Management. Met de integratie in ZENworks Service Desk, kunt u uw eigen self-service portal creëren. In deze sessie zullen we u de Application Store tonen en zult u de laatste updates krijgen over de Service Desk 8 release.

16:45 - 17:15 Mobiel beheer met ZENworks 2017 - Ron van Herk
We sluiten onze community meeting af met de Mobile Management-mogelijkheden van ZENworks 2017. We kijken naar de huidige functionaliteiten en bovendien naar de Android voor de Enterprise-ondersteuning die later dit jaar wordt toegevoegd.

Wees snel met inschrijven, want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Micro Focus kantoor

Raoul Wallenbergplein 23

2404 ND Alphen a.d. Rijn

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen