ZIMIHC KIDZ – De Prinses en De Kikker (4+)

Venster Acties

ZIMIHC KIDZ – De Prinses en De Kikker (4+)

Elke maand tussen september en juni kun je bij ZIMIHC theater Wittevrouwen terecht voor een kindervoorstelling.

Door ZIMIHC theater Wittevrouwen

Waar en wanneer

Datum en tijd

zo. 15 okt. 2023 11:00 - 11:45 CEST

Locatie

ZIMIHC theater Wittevrouwen 55 Bouwstraat 3572 SP Utrecht Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Over dit evenement

  • 45 minuten
  • eTicket voor mobiel

Deze maand presenteert Theatergroep Nooitgedacht De Prinses en De Kikker (4+), een moderne versie van het wereldberoemde sprookje.

“Het is hier altijd maar zo saai. Niks nieuws dat hier gebeurd. Altijd: “sta rechtop” en “pink omhoog” en “spreek niet voor je beurt” en meer van dat gezeur… 

De prinses wil naar buiten, maar dat mag niet van haar vader. Hij is namelijk bang voor het weer. Als ze stiekem toch het paleis uitgaat, verdwaald ze in het bos en komt de kikker tegen. Die laat haar niet alleen het bos zien, maar ook nieuwe inzichten in haar jonge leven. Wil ze eigenlijk koningin worden? En mag ze worden wat ze later worden wil? 

Een actuele voorstelling over jezelf zijn én worden in deze wereld. Over straf krijgen en eerlijkheid. Hoe het afloopt? Dat weten we nog niet… 

Over de organisator

Georganiseerd door
ZIMIHC theater Wittevrouwen

Wat betekent ZIMIHC eigenlijk?

ZIMIHC staat voor Zat Ik Maar In Hoog Catharijne. Er is ook een band met de naam ZIMIHC. Band en organisatie worden verbonden door een persoon: Appie Alferink. Hij speelt in deze band en is directeur van ZIMIHC. De band ZIMIHC speelde 25 jaar geleden in Hoog Catharijne. Toen nog zonder naam. Tijdens dat optreden in dit befaamde winkelhart werd wel om een naam gevraagd, en zo ontstond ZIMIHC. De organisatie ZIMIHC is geboren uit een behoefte van amateurkunstenaars om plekken te hebben om te repeteren en op te treden. En tot op de dag van vandaag geeft ZIMIHC vorm aan die behoefte. Inmiddels met drie eigen theaters en met de organisatie van projecten. Amateurkunstenaars staan daarbij nog steeds centraal.

De missie van ZIMIHC
ZIMIHC stimuleert creativiteit in de samenleving