ZIMIHC KIDZ – Diep in zee (2+)

Venster Acties

ZIMIHC KIDZ – Diep in zee (2+)

Elke maand tussen september en juni kun je bij ZIMIHC theater Wittevrouwen terecht voor een kindervoorstelling.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

ZIMIHC theater Wittevrouwen 55 Bouwstraat 3572 SP Utrecht Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Over dit evenement

Deze maand presenteert Stichting Rauher Engel de voorstelling Diep in zee  (2+), een beeldende en zintuigelijke dansvoorstelling voor iedereen vanaf 2 jaar.

Kijk, voel en luister mee:

“Ik laat me zakken in het zachte koele water en duik onder in de golven tot ik in een magische onderwaterwereld van de zee beland. Hier is het zo stil en alles vertraagt…Vissen, planten en bizarre onderwaterwezens verschijnen voor mijn ogen, op afstand zie ik ruïnes uit andere tijden. Wat ligt er nog allemaal verborgen in de diepte van de oceaan?”

Diep in Zee is een beeldende en zintuigelijke dansvoorstelling voor iedereen vanaf 2 jaar. Er wordt dans, vormgeving, muziek en live projectie op een fantasievolle en verrassende manier gebruikt. De live projectie is als een levend prentenboek wat in een bijzondere beeldtaal tot leven komt. De kinderen krijgen de mogelijkheid om actief te participeren en worden uitgenodigd om mee te beleven, mee te voelen en ook mee te doen. In Diep in Zee wordt het publiek geprikkeld om al hun zintuigen open te stellen om op ontdekkingsreis te gaan in de onderwaterwereld van de zee.

Vanaf € 6,50