€ 6,50 – € 7,50

ZIMIHC KIDZ – Pinokkio (4+)

Venster Acties en details

Vanaf € 6,50

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ZIMIHC theater Wittevrouwen

55 Bouwstraat

3572 SP Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Elke maand tussen september en juni kun je bij ZIMIHC theater Wittevrouwen terecht voor een kindervoorstelling.

Over dit evenement

Geniet van de leukste optredens voor het hele gezin in onze intieme theaterzaal. Deze maand presenteert Eric Borrias de voorstelling Pinokkio (4+).

Er was eens een houten pop die tot leven kwam: Pinokkio. Een praatjesmaker met een houten kop, die het Geppetto knap lastig maakt!

Hij loopt het liefst gewoon zijn neus achterna. Naar school? Wil hij wel, wil hij niet. Luisteren? Wil hij wel, wil hij niet. En tot overmaat van ramp plagen Kat en Vos hem de hele tijd; twee schoffies die niks liever doen dan kattenkwaad, of vossenkwaad, uithalen. Zo rolt Pinokkio van het ene avontuur in het andere. Als dat maar goed afloopt!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

ZIMIHC theater Wittevrouwen

55 Bouwstraat

3572 SP Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator ZIMIHC theater Wittevrouwen

Organisator van ZIMIHC KIDZ – Pinokkio (4+)

Wat betekent ZIMIHC eigenlijk?

ZIMIHC staat voor Zat Ik Maar In Hoog Catharijne. Er is ook een band met de naam ZIMIHC. Band en organisatie worden verbonden door een persoon: Appie Alferink. Hij speelt in deze band en is directeur van ZIMIHC. De band ZIMIHC speelde 25 jaar geleden in Hoog Catharijne. Toen nog zonder naam. Tijdens dat optreden in dit befaamde winkelhart werd wel om een naam gevraagd, en zo ontstond ZIMIHC. De organisatie ZIMIHC is geboren uit een behoefte van amateurkunstenaars om plekken te hebben om te repeteren en op te treden. En tot op de dag van vandaag geeft ZIMIHC vorm aan die behoefte. Inmiddels met drie eigen theaters en met de organisatie van projecten. Amateurkunstenaars staan daarbij nog steeds centraal.

De missie van ZIMIHC
ZIMIHC stimuleert creativiteit in de samenleving

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen