€ 6,50 – € 7,50

ZIMIHC KIDZ – Roodkapje en de WieWaWoeste Wolf (4+)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ZIMIHC theater Wittevrouwen

55 Bouwstraat

3572 SP Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Elke maand tussen september en juni kun je bij ZIMIHC theater Wittevrouwen terecht voor een kindervoorstelling.

Over dit evenement

Geniet van de leukste optredens voor het hele gezin in onze intieme theaterzaal. Deze maand presenteert Eva van den Bosch Roodkapje en de WieWaWoeste Wolf.

Er was eens… Nee… er IS een Wolf. Een WieWaWoeste Wolf. Behalve wolf is hij ook een GiGaGeweldige schilder. Daarom maakt hij woeste schilderijen met grote dikke klodders verf. Altijd zwart wit, want kleuren heeft hij niet. Hij schildert ieder dier dat hij tegen komt. Daar wordt hij dan zo enthousiast van dat hij zijn modellen wel zou kunnen opeten. Stop… zoiets doe je niet als je een beschaafde schilder wilt zijn. Maar hoe zit dat dan als die GiGaGeweldige schilder ook een WieWaWoeste wolf is? Niemand durft het bos meer in en de wolf durft niet meer te schilderen. Het leven wordt een stilleven.

Totdat hij Roodkapje tegenkomt, want Roodkapje: die is voor niemand bang. Ze vindt de Wolf juist een knappe kunstenaar en vraagt hem om ook eens in kleur te schilderen. De WieWaWoeste Wolf vindt Roodkapje verrukkelijk en wil dat natuurlijk dolgraag doen, maar er is een groot probleem: hoe komt hij aan rode verf voor haar rode kapje?

In deze voorstelling worden liedjes, schilderkunst en poppenspel smakelijk door elkaar gemengd. Met mooie, spetterende, schitterend gezongen liedjes wordt het verhaal van Roodkapje verteld, maar dan anders. Roodkapje en de WieWaWoeste Wolf is een hartverwarmende muziektheatervoorstelling voor de hele familie, over het belang van verder durven kijken dan zwart wit en het zoeken naar wie je bent.

Regie: Fred Delfgaauw

Artistieke leiding: Eva van den Bosch

Spel en zang: Eva van den Bosch & Eva-Marijn de Vries

Muziek: Mai Flesseman

Decor: Daan Verbaan

Pop: Kathelijne Monnens

Muziekproductie: Philibert van den Bosch

Producent: Productiehuis Peeriscoop

Illustratie: Coen Hamelink

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

ZIMIHC theater Wittevrouwen

55 Bouwstraat

3572 SP Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen