Donatie

ZIMIHC sessies – Pardis & Martin B. Kaufmann

Venster Acties en details

Donatie

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ZIMIHC theater Wittevrouwen

55 Bouwstraat

3572 SP Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Elke tweede donderdag van de maand tussen oktober en mei vinden de ZIMIHC sessies plaats in ZIMIHC theater Wittevrouwen.

Over dit evenement

Geniet van livemuziek in een intieme en informele sfeer. De sessies zijn hét trapveldje voor ambitieuze artiesten. Vanavond kan je Pardis & Martin Kaufmann bewonderen in onze foyer.

Pardis

Zangeres Mehrnaz Salehi en pianist Bam Commijs spelen eigen werk van hun cd ‘Don Quichotte’. Er wordt in het Perzisch gezongen maar de vertalingen hoort u tussen de nummers door. En bij sommige liederen, zoals Bovaar Nakon (Geloof het maar niet) – erg toepasselijk in deze tijden van fake news - , mag u meezingen. Zo leert u nog een woordje Perzisch!

Martin Kaufmann

Hij trad al verschillende keren bij ons op, niet alleen in Wittevrouwen, maar ook in onze locaties in Zuilen en Overvecht (Stefanus ).  Nu is hij opnieuw bij ons te gast.  Zijn muzikale voorkeur verraadt een veelheid aan invloeden zoals  Bob  Dylan, Leonard Cohen, Johnny Cash,  jazz ballads en nog veel meer.  Dit keer laat hij de covers achterwege en speelt hij uitsluitend eigen werk. Heb je hem eerder bezig gezien, dan weet je genoeg. Zo niet, dan krijg je opnieuw de gelegenheid om kennis te maken met deze zanger/gitarist/songwriter uit Utrecht.

De ZIMIHC Sessies staan in het teken van eigen werk. Er is ruimte voor singer-songwriters, bandjes met eigen nummers, spoken-word-artiesten, muzikale experimenten en meer. Alle sessies zijn gratis toegankelijk en er wordt na afloop met de pet rondgegaan om de artiesten te steunen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

ZIMIHC theater Wittevrouwen

55 Bouwstraat

3572 SP Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator ZIMIHC theater Wittevrouwen

Organisator van ZIMIHC sessies – Pardis & Martin B. Kaufmann

Wat betekent ZIMIHC eigenlijk?

ZIMIHC staat voor Zat Ik Maar In Hoog Catharijne. Er is ook een band met de naam ZIMIHC. Band en organisatie worden verbonden door een persoon: Appie Alferink. Hij speelt in deze band en is directeur van ZIMIHC. De band ZIMIHC speelde 25 jaar geleden in Hoog Catharijne. Toen nog zonder naam. Tijdens dat optreden in dit befaamde winkelhart werd wel om een naam gevraagd, en zo ontstond ZIMIHC. De organisatie ZIMIHC is geboren uit een behoefte van amateurkunstenaars om plekken te hebben om te repeteren en op te treden. En tot op de dag van vandaag geeft ZIMIHC vorm aan die behoefte. Inmiddels met drie eigen theaters en met de organisatie van projecten. Amateurkunstenaars staan daarbij nog steeds centraal.

De missie van ZIMIHC
ZIMIHC stimuleert creativiteit in de samenleving

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen