ZIMIHC Sessies - Simplify & Liza Hansa

Venster Acties

ZIMIHC Sessies - Simplify & Liza Hansa

Elke tweede donderdag van de maand tussen oktober en mei vinden de ZIMIHC sessies plaats in ZIMIHC theater Wittevrouwen.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

ZIMIHC theater Wittevrouwen 55 Bouwstraat 3572 SP Utrecht Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Over dit evenement

  • 2 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Geniet van livemuziek in een intieme en informele sfeer. De sessies zijn hét trapveldje voor ambitieuze artiesten. Vanavond kan je Simplify & Liza Hansa bewonderen in onze foyer.

Simplify:

Simplify bestaat uit de basisschool vriendinnen Edine (zang) en Janneke (zang en gitaar). Samen muziek maken, spelen en schrijven is iets waar ze veel energie uit halen. En het liefst delen ze dit met anderen. Hun muziek klinkt sfeervol, met veel tweestemmigheid en een ritmische gitaar. Eigen werk bestaat uit verhalende Nederlandstalige luisterliedjes over persoonlijke thema's. Een optreden van Simplify is alsof je even wordt voorgelezen met muziek. Meer info: www.instagram.com/simplify.band/

Liza Hansa:

Singer-songwriter Liza Hansa (29) uit Utrecht Raakt én Vermaakt. Groeide op in Nederland, maar is geadopteerd uit India. Daar betekent Hansa ‘puur persoon’ en vanuit die puurheid schrijft, zingt en performt ze!

Haar eerste album ‘Stil Verlangen’ (2019) gaat over zelfacceptatie en geadopteerd zijn. Deze gevoelens vertaalde ze in liedjes waardoor ze kon reflecteren en helen. Via een crowdfundingsactie bij Voordekunst.nl nam ze een studioversie van dit album op en bracht ze het in eigen beheer uit op Spotify, Youtube, Soundcloud en CD.

Nu bouwt ze op eigen kracht aan haar muziek carrière dankzij een subsidie voor artistieke ontwikkeling van de Gemeente Utrecht. Alles wat zij tegenkomt tijdens deze ‘Muzikale Reis’ deelt ze via Instagram. Meer info: www.lizahansa.nl

De ZIMIHC Sessies staan in het teken van eigen werk en covers. Er is ruimte voor singer-songwriters, bandjes met eigen nummers, spoken-word-artiesten, muzikale experimenten en meer.  Alle sessies zijn gratis toegankelijk en er wordt na afloop met de pet rondgegaan om de artiesten te steunen.