€ 7,50

Venster Acties en details

€ 7,50

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ZIMIHC theater Wittevrouwen

55 Bouwstraat

3572 SP Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Vanaf september kun je op de 3e zaterdag van de oneven maanden bij ZIMIHC theater Wittevrouwen terecht om naar verhalen te luisteren.

Over dit evenement

Bij elke editie van ZIMIHC Vertelt! speelt er een nieuw thema, nieuwe vertellers en nieuwe verhalen. Alle verhalen kunnen hierin een plaatsje krijgen zoals waargebeurd, fictie, bestaande verhalen en klassieke sprookjes in een nieuw jasje.

Initiatiefnemers zijn Esther van Ommen en Tim de Hullu. Van Ommen is zelf verhalenverteller en heeft twintig jaar ervaring in improvisatietheater. De Hullu is biograaf en vertelt Utrechtse levensverhalen op podia. Zij zullen zelf ook tijdens de vertelavonden afwisselend een verhaal vertellen en verzamelen vertellers om zich heen. “Verhalen doen iets met mensen. Ze verrassen, zijn herkenbaar of roepen emoties op”, zegt Van Ommen. “Bovendien heeft iedereen een verhaal”, vult De Hullu aan. “Verhalen die het verdienen om verteld te worden”.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

ZIMIHC theater Wittevrouwen

55 Bouwstraat

3572 SP Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator ZIMIHC theater Wittevrouwen

Organisator van ZIMIHC Vertelt!

Wat betekent ZIMIHC eigenlijk?

ZIMIHC staat voor Zat Ik Maar In Hoog Catharijne. Er is ook een band met de naam ZIMIHC. Band en organisatie worden verbonden door een persoon: Appie Alferink. Hij speelt in deze band en is directeur van ZIMIHC. De band ZIMIHC speelde 25 jaar geleden in Hoog Catharijne. Toen nog zonder naam. Tijdens dat optreden in dit befaamde winkelhart werd wel om een naam gevraagd, en zo ontstond ZIMIHC. De organisatie ZIMIHC is geboren uit een behoefte van amateurkunstenaars om plekken te hebben om te repeteren en op te treden. En tot op de dag van vandaag geeft ZIMIHC vorm aan die behoefte. Inmiddels met drie eigen theaters en met de organisatie van projecten. Amateurkunstenaars staan daarbij nog steeds centraal.

De missie van ZIMIHC
ZIMIHC stimuleert creativiteit in de samenleving

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen