Gratis

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

The International School of The Hague

Wijndaelerduin

2554 BX Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Doe jij mee met ZiNG Loosduinen! Het grootste koor van Den Haag!?


Doe je mee met ZiNG! op 12 november tussen 12.00 en 16.30 uur in de International School The Hague aan het Wijndaelerduin? De organisatie droomt van het vormgeven van het grootste koor van Den Haag!
Iedereen is welkom! Zo lang je maar van muziek maken of luisteren houdt! Mannen, vrouwen, kinderen en jongeren die het leuk vinden om (samen) te zingen (onder de douche zingen telt ook;-) zijn allemaal welkom deze middag tijdens de afsluiting van het cultuurfestival ‘Loosduinen Gaat Los!’

Van 12.00 – 15.30 uur studeer je in de aula twee songs in onder begeleiding van dirigente Aleksandra Popovska. Om 15.15 uur treden we op de Plaza op. Dit doe je vooral voor jezelf en je mede-zangers maar ook voor bewoners en geïnteresseerden die niet zo van zingen houden. Zij kunnen dan namelijk komen kijken naar dit éénmalig samengestelde koor!

Vind je het leuk om al eerder een bijdrage te leveren? Ben je bijvoorbeeld communicatiespecialist, organisatieguru, grafisch ontwerper of passievolle zanger(es) en gaat je hart van een dergelijke activiteit sneller kloppen? Geef je dan voor de organisatie van deze of één van de volgende edities op bij sociaal werker Sabine Wensink: s.wensink@voorwelzijn.nl / 06 19044363.


Ter inspiratie: https://www.youtube.com/watch?v=FTcQdiNlGG8

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

The International School of The Hague

Wijndaelerduin

2554 BX Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen