Zinnig Eten // Rituelen voor alledag

Venster Acties en details

Postponed

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Ark

63C Banne Buikslootlaan

1034 AA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Zinnig Eten is een diner met diepgang. Schuif aan voor drie hemelse gangen, goed gezelschap en prikkelende performances en rituelen.

Over dit evenement

Ik moet rennen, vliegen, vallen, opstaan en weer doorgaan.

Waar vind jij de ruimte om stil te staan. Hoe kom je tot jezelf? Of tot iets groters? Heb je dingen die je doet, plekken of mensen die je opzoekt?

In deze editie van Zinnig Eten krijg je meer dan je dagelijkse dosis geestelijke voeding. Vier Zinnig Noorderlingen nemen je mee in hún doorleefde rituelen. Italiaanse chef Antonella Barbella laat je graag op bewuste manier proeven van drie hemelse gangen. Aan de hand van gespreksvragen deel je met je tafelgenoten eigen inspiratie en ervaringen.

Corona check.

Alle bezoekers van eetgelegenheden en horeca moeten van de Rijksoverheid sinds 25 oktober verplicht een coronabewijs laten zien. Dat zullen wij daarom ook doen. Neem dus je coronabewijs mee via de app CoronaCheck of via coronacheck.nl/print. Via testenvoortoegang.org kun je max 24 uur van tevoren een gratis test regelen.

We zijn ons ervan bewust dat deze maatregelen sommigen in onze community diep raken. Als dat zo is, zou je dan contact met ons op willen nemen om te kijken hoe we in verbinding kunnen blijven? We hopen dat het ons als community en als samenleving lukt elkaar vast te houden.

Wat is Zinnig Noord?

Zinnig Noord is een open community rond zingeving. Een plek waar je zin en inspiratie vindt en waar je nieuwe mensen en ideeën ontmoet. We maken moderne levensvragen bespreekbaar en delen onze eigen wijsheid. Daarbij putten we uit oude en nieuwe bronnen van zingeving: religie en filosofie, kunst en spiritualiteit - uit het oosten en westen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Ark

63C Banne Buikslootlaan

1034 AA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Zinnig Noord

Organisator van Zinnig Eten // Rituelen voor alledag

Zinnig Noord is een open community rond zingeving. Een plek waar je zin en inspiratie vindt, waar je stil kunt staan in de storm van jouw leven en waar je nieuwe mensen en ideeën ontmoet. Samen zoeken we - te midden van alle gekte - naar wat waardevol en zinvol is, naar iets om in te geloven.

We vertalen eeuwenoude bronnen van zingeving naar onze eigen realiteit. We maken moderne levensvragen en dagelijkse dilemma's bespreekbaar en delen onze eigen wijsheid. Dat doen we in allerlei events, workshops en cursussen. Van Zinnig Eten of de IJgensinnige Bende tot onze stiltewandelingen, en van de leergang Liefdevol Leiderschap tot een serie Filosofie van de Verwondering. Altijd wat anders, altijd zinnig.

Al onze programma’s organiseren we met groepjes enthousiaste meedenkers en -doeners; van brainstormen tot afwassen of piano spelen. Lijkt dit je wat? Neem gewoon even contact met ons op.

Contact:
www.zinnignoord.nl
info@zinnignoord.nl
Jonatan Bartling: jonatan@zinnignoord.nl; 06 - 48 51 9000
Jacquelien Weel: jacquelien@zinnignoord.nl; 06 - 24 11 11 23

* We vragen een bijdrage voor onze activiteiten om een deel van de kosten te dekken. We willen echter niet dat dit een drempel opwerpt voor mensen om mee te doen. Is dit geval, neem dan gerust contact met ons op, dan vinden we een oplossing.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen