€ 0 – € 5

ZO! Aan tafel - Donderdag 13 september 2018 - Hoekenrodeplein

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ZO! Aan tafel

Hoekenrodeplein

Hoekenrode 2

1102 Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

50 Jaar Bijlmer, het stadsdeel heeft zich ontwikkeld tot een plek waar we willen zijn, willen werken en willen ondernemen. Tijdens het bomvolle programma tijdens het jubileumjaar, ook tijd om elkaar te leren kennen, of gewoon samen te zijn.

Op 13 september zetten we een lange tafel neer om daar bij stil te staan. In diverse tijdsblokken kun je aanschuiven. Of je nu wilt ontbijten, netwerken of achterover wilt leunen. Kies wat je leuk vindt en geniet van alles wat Zuidoost je die dag te bieden heeft.

ZO! Ontwaakt - 08.30 - 10.00 - 2 EURO ONTBIJT

Ontbijtje: koffie met croissant voor € 2,- pp. Neem deel aan de 'Visitekaartjes Roulette' om je netwerk te verbreden, of maak en een ZO! Ontwaakt selfie om te delen op social media in het 50jaarBijlmer frame!
Vergoeding €2,- pp.

ZO! Ontmoet - 11.45 - 13.30 - 5 EURO LUNCH

Vandaag lunchen we samen en genieten we van wat Zuidoost ons biedt. Optredens, een lange tafel op de plek waar je anders tegen die tijd even een luchtje schept. Zuidoost gaat aan tafel en dit wil ook jij niet missen. Voor slechts 5 euro pp. Schuif aan met je team, met je buurvrouw of alleen, saai wordt het niet,.

Vergoeding voor de vegetarische lunch, alcoholvrije drankjes en het programma is € 5,00 pp.

ZO! Onderneemt - 15.30 - 17.00 - GRATIS

Tijdens deze sessie doen we het anders. We hebben ondernemers voor je uitgenodigd met een verhaal om je vingers bij af te likken maar jij bent aan zet. Schuif aan bij een verhaal dat je aanspreekt. Van een fietsenmaker, tot horeca exploitant, van internationale bioscoop keten tot hippe modekoning. Ze doen hun verhaal aan tafel, jij kiest waar je bij wil zijn. Schrijf je vast in terwijl wij dit programma nog mooier maken.

ZO! Borrelt & Bruist - 17.00 - 18.00 - GRATIS

Afsluitende borrel bij de horeca op het Hoekenrodeplein om nog even na te genieten van ZO! Aan tafel. Wees er snel bij, er zijn 160 gratis drankmuntjes. Eén per persoon. Zonder muntje ook zeer de moeite waard want; elkaar ontmoeten doe je ZO!
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

ZO! Aan tafel

Hoekenrodeplein

Hoekenrode 2

1102 Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen