Zo goed als Nieuw

Venster Acties

Zo goed als Nieuw

Een hilarische, inspirerende voorstelling, herkenbaar, scherp en ongecensureerd. Maak van de shit van je verleden de mest voor de toekomst!

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Carlton President Hotel 25 Floraweg 3542 DX Utrecht Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Er zijn gebeurtenissen in een leven die je liever wilt vermijden, maar die ons allemaal overkomen.

Wat als dit kadootjes zijn? Verpakt in schuurpapier.

In iedere situatie zitten 3 dingen: Iets om dankbaar voor te zijn, iets om van te leren en iets om te lachen.

De ongecensureerde, scherpe, hilarische en inspirerende kijk die Sandra op situaties heeft veranderen niet de situaties maar wel wat je ziet.

Maart 2020…. Net een paar weken voor haar voorstelling ligt de wereld plat, alles wordt gecanceld. Vier weken later… Alsof het nog niet genoeg op zijn kop stond, de man in haar leven, haar beste vriend, altijd kritische adviseur maar bovenal vader wordt niet meer wakker. Wat een slechte film.

Afscheid van dierbaren, inkomen verliezen, verslaafd raken aan medicatie, cold turkey afkicken alsof je een legale drugsverslaafde bent, spirituele ontwakening, Dateleed, aanranding, een versleten heup en een breuk in middenrif. Dit is een korte versie van de afgelopen 2 jaar uit haar leven.

Alsof je in serie 6 zit van je eigen reality soap, waarbij de regisseur steeds meer nieuwe shit probeert te bedenken om het interessant te houden. “Gelukkig heb ik nog niets dubbel! Stel je voor dat het saai wordt”.

In deze voorstelling deelt Sandra de meest dolkomische, kwetsbare, pijnlijke, maar ook hilarische momenten van haar leven. Hoe geestelijke mishandeling, een miskraam en een depressie met suïcidale gedachten uiteindelijk het beste lijkt te zijn wat je had kunnen overkomen.

Wil je leven of overleven? En hoe ga je van lijden naar leiden?

Maak van de shit van het verleden de mest voor de toekomst.

In 2018 speelde ze haar debuut in een uitverkochte zaal voor 300 mensen, kreeg lovende reacties en staande ovaties.

In 2019 stond ze maar liefst 4 keer op het podium van verschillende comedyclubs in New York en werkte ze samen met de meest bekende comedy coach van Amerika.

In 2020 stond ze op het podium in Londen (UK)

In 2021 Schreef ze haar verhaal in een hoofdstuk in het boek “Time to reign” die een Wereldwijde No 1 Amazon bestseller is geworden en stond ze in december te schitteren met haar nieuwe Engelse concept “Laugh at shit” op het evenement Reign Like A Queen van The Queens in Business Club.

Als klap op de vuurpijn werd ze genomineerd voor 5 Internationale Awards, belande in de finale voor maar liefst 2 awards, en mocht uiteindelijk een Award mee naar huis nemen.

Ook werd zij ambassadeur van de Facebookgroep “Bilion Lives Changed” waar zij regelmatig een live video doet om mensen te inspireren.

Het gaat niet om de kaarten die je krijgt, het gaat om wat je ermee doet.

Voor de voorstelling is het mogelijk om te dineren bij het Carlton President Hotel voor slechts € 19,50 p.p. inclusief 1 consumptie. Zij hebben een speciaal menu samengesteld waar u keuze uit kunt maken. Let op! Hier dient u wel van te voren voor te reserveren via 030 241 4182

Afbeelding van Zo goed als Nieuw