€ 34,99

Meerdere data

Zo leer je zelf EFT WORKSHOP

Venster Acties en details

€ 34,99

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Tapping of EFT is een eenvoudige methode om stress en andere ongemakken snel te verminderen. Leer het zelf in deze online workshop!

Over dit evenement

Let op: deze workshop is nu een online evenement!

Workshop Zo leer je zelf EFT

Wil jij kennis maken met Emotional Freedom Techniques? EFT is een methode die iedereen kan leren, ook jij. Met EFT kun je negatieve emoties oplossen die gekoppeld zijn aan ervaringen uit het verleden, aan negatieve gedachten of fysieke klachten. 

Wat kun je oplossen met EFT?

Denk bijvoorbeeld aan rij-angst, examenstress, werkdruk, faalangst, conflicten, nek- of rugklachten door spanning, vliegangst, nare gevoelens na een traumatisch incident, onzekerheid of spreekangst.

Elk probleem of klacht is gekoppeld aan negatieve emoties. Je ervaart spanning of stress als je aan je klacht of probleem denkt. De meeste mensen proberen een probleem op te lossen met hun hoofd, met hun denken. Maar in de EFT workshop ga jij leren hoe je een probleem oplost door er eerst anders over te gaan voelen. Wat als je negatieve gevoel opeens neutraal voelt? Wat als je geen boosheid, angst of verdriet meer voelt als je aan je probleem denkt? Heb je dan nog een probleem?

Wat ga je in de workshop ervaren?

Tijdens de EFT workshop werken we aan een specifiek probleem van jou, zonder dat je dit probleem hoeft te delen. Je hoeft niet over je probleem te praten om het met EFT op te kunnen lossen. Iedereen heeft wel iets waarin hij of zij meer ruimte, meer rust en meer vrijheid in wil ervaren. Daarin verschillen we niet van elkaar. Je zult zeker een stuk lichter de workshop verlaten en misschien is je probleem wel helemaal verdwenen...

Voor wie is de workshop bedoeld?

De EFT workshop 'Zo leer je zelf EFT' is bedoeld voor iedereen die deze methode wil ervaren. Heb je nog nooit eerder EFT gedaan, geen probleem. Heb je wel wat ervaring maar is het lang geleden? Je bent welkom. Heb je een sessie ervaren bij een andere therapeut maar wil je het nu zelf leren? Meld je aan. Ook professionals die overwegen de EFT opleiding te volgen, kunnen in deze workshop kennis maken met Emotional Freedom Techniques.

Mogelijk gemaakt door Eventbrite


		Afbeelding van Zo leer je zelf EFT WORKSHOP
Delen met vrienden

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen