€ 25

Zoals verwacht loopt alles anders - een Omdenken masterclass

Venster Acties en details

€ 25

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Een flitsende en interactieve kennismaking met het omdenken in 90 minuten. Helemaal online. En toch leerzaam èn leuk.

Over dit evenement

Omdenken klinkt simpel. ‘Maak van een probleem een mogelijkheid’. Alleen in de praktijk is het verraderlijk lastig. We willen problemen namelijk het liefst oplossen. En dan bij voorkeur zo snel mogelijk. Op de één of andere manier kleuren we toch het liefst binnen de lijntjes. Helaas is deze op zich logische neiging om problemen weg te werken een sta-in-de-weg om ze om te denken. En (belangrijker): een gemiste kans. Een probleem oplossen is goed. Een probleem omdenken is beter.

Zoals verwacht loopt alles anders

Zeker in deze tijd waarin de problemen ons links en rechts om de oren vliegen: stress op het werk, met elkaar als gezin of juist als single in een lockdown zitten, plannen die al een jaar niet doorgaan. Van grote thema's tot het dagelijkse gedoe. Zoals verwacht liep de laatste tijd alles, maar dan ook echt alles, anders...

In 90 minuten krijg je via deze masterclass alles te weten over hoe je op verschillende manieren met die problemen om kunt gaan. Omdenken is één van die manieren, dus we gaan samen onderzoeken hoe dat werkt en waarom het zo simpel klinkt maar zo verdraaid lastig is. Er wordt je gevraagd om echt mee te doen en te denken, het is een actieve sessie.

Koop nu hier voor 25 euro een kaartje voor deze online masterclass. Doe dat vlug, want het aantal plaatsen is beperkt. ​​​​​​​Dus trek een zak ribbelchips open, schenk een glas bubbels of fristi in en grijp iemand uit je huishouden bij de lurven voor een online wervelwind vol theorie, voorbeelden en verhalen.


		Afbeelding van Zoals verwacht loopt alles anders - een Omdenken masterclass

Praktische info

Wanneer?

De masterclass vindt plaats op dinsdag 1 juni van 20:15 tot 21:45 uur. Het is volledig online te volgen dus je hoeft de deur niet uit; kijken in je huispak en flamingo-pantoffels is geen enkel probleem.

Waar?

Je ontvangt een dag van tevoren de link naar online omgeving. Vanaf 20:05 uur kun je daar inloggen door het invoeren van je naam en e-mailadres. We starten stipt om 20:15 uur.

Hoe werkt het?

Je bent zelf niet in beeld, dus het enige wat je nodig hebt is een computer, laptop, tablet of mobiele telefoon met een stabiele internetverbinding. Het belangrijkste is dat je een browser gebruikt die geüpdatet is naar de laatste versie. We adviseren Google Chrome. Tijdens de masterclass is het mogelijk om via de chat in tekst te reageren op wat je ziet en hoort. Maar wij zien en horen jou dus niet.

Wat als er iets mis gaat?

We doen er aan onze kant uiteraard alles aan om ervoor te zorgen dat alles technisch vlekkeloos verloopt. Maar zoals verwacht loopt alles anders, dus er zullen zich altijd problemen voordoen. Dat is helemaal niet erg. In de online omgeving vind je een knop ‘Opnieuw aansluiten’. Als de verbinding niet goed is, kun je daar op klikken en maak je opnieuw verbinding. Loopt het nou echt helemaal in de soep, geen paniek. Voor alle deelnemers geldt dat de hele masterclass na afloop nog 1 week terug te kijken is. In alle rust. Zonder stress. Met een pauzeknop.

Kan ik ook op een ander moment kijken?

Live meedoen is absoluut het leukst. Maar het kan wel. Na afloop van de masterclass sturen we iedereen die een kaartje gekocht heeft, een link naar de opname. Die kun je dan nog een week lang bekijken.

Wat is het verschil met jullie masterclass 'Stop met opvoeden'?

Onze masterclass 'Stop met opvoeden' staat - zoals de titel al doet vermoeden - helemaal in het teken van omdenken in de opvoeding. Deze masterclass is echt voor iedereen, met of zonder kinderen, met of zonder baan, met of zonder problemen. Als je maar nieuwsgierig bent naar wat Omdenken is en hoe het werkt. Heb je 'Stop met opvoeden' al gezien, dan zul je zeker onderdelen, voorbeelden of verhalen herkennen. Als je dat storend vindt, raden we je af om deze masterclass ook te volgen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen