€ 78,32

Zoho One/ CRM Cursus 21 september 2018

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Flexlounge

Lylantse Plein 1

2908 LH Capelle aan den IJssel

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Zoho heeft het Zoho One systeem geintroduceerd als een volledig Cloudplatform voor moderne digitale bedrijfsvoering in de Cloud. Het systeem biedt zeer uitgebreide beveiligings mogelijkheden en is overeenkomstig de eisen welke de AVG (GDPR) hieraan stelt. Deze cursus gaat aan de hand van praktische voorbeelden in op de gebruikersmogelijkheden van het platform. Gezien de omvang van het platform wordt hierbij de focus gelegd op het gebruik van het algemeen beheer, de module CRM en op welke wijze de hieraan gerelateerde programma's hiermee samen werken. Daarom is de ze cursus geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde gebruiker. Op basis van de kennis welke wij u middels deze cursus bieden bent u een start om als gebruiker het optimale van de mogelijkheden te benutten van dit geavanceerde Cloud platform. Tijdens de cursus is er uitgebreide gelegenheid tot et stellen van gebruiksvragen.

De cursus bestaat uit een theoretisch gedeelte en een praktisch gedeelte. Om deel te nemen aan de cursus adviseren wij u een laptop met Wifi mee te nemen.

CloudAdvies Cursus Medium

Het trainingsmateriaal en training wordt in de Nederlandse taal gegeven. De inschrijving wordt bevestigd middels een uit te printen voucher. Wij verzoeken u deze voucher op de training middag mee te nemen. Uiterlijk tot 14 dagen wordt bij annulering het door u betaalde bedrag gerestitueerd. Wel kan een ander persoon voor deze reservering aan de training laten plaatsnemen. In het geval dat er 1 week voor de training zich minder dan 8 deelnemers hebben aangemeld behoudt CloudAdvies het recht de cursus te verplaatsen naar en andere datum. De deelnemer krijgt in dit geval de keuze tot deelname restitutie van het hiervoor betaalde cursusbedrag.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Flexlounge

Lylantse Plein 1

2908 LH Capelle aan den IJssel

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen