Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

HvA Fraijlemaborg (FMB)

133 Fraijlemaborg

1102 CV Amsterdam-Zuidoost

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Vorig jaar was de eerste ZO!Meetup, een dag voor iedereen die zich betrokken voelt bij stadsdeel Zuidoost en zich daar actief voor wil inzetten. Bewoners, ondernemers, ambtenaren en mensen uit allerlei organisaties namen deel aan veertig workshops in het gebouw van de Hogeschool van Amsterdam aan de Fraijlemaborg 133. De opkomst was overweldigend. De positieve ontwikkeling die dit stadsdeel doormaakt was goed voelbaar.

In het feestjaar waarin we het vijftigjarig bestaan van de Bijlmer vieren, vindt er weer een ZO!Meetup plaats. Die zal zijn op woensdag 24 oktober van 12.00 tot 19.00 uur. De plek is dezelfde als vorig jaar, maar we gaan zorgen voor een nieuw en afwisselend programma. Iedereen is van harte welkom om de dag bij te wonen. We vragen je wel om je aan te melden. Dit kan binnenkort via deze pagina. Dan kunnen we een inschatting maken van het aantal mensen dat gaat komen.

Programma

Tijdens de ZO!Meetup vertellen bedrijven, onderzoekers, instellingen, bewoners en de gemeente in korte presentaties waar zij mee bezig zijn. Wat willen zij bereiken? Wat is daarvoor nodig? Hoe willen ze samenwerken? Met wie? Op welke manier? Luister, stel vragen en wie weet ga je samenwerken. De dag begint met een bijzondere opening door bestuursvoorzitter Tanja Jadnanansing en Murat Isik, schrijver van het boek 'Wees Onzichtbaar'. Daarna volgen de workshops en de dag wordt afgesloten met een gezamenlijke afsluiting en borrel.

12.00 uur Ontvangst en lunch (verkrijgbaar tegen kostprijs)
13.00 uur Opening door bestuursvoorzitter Tanja Jadnanansing en dagvoorzitter Bas van Sprew
Keynote Murat Isik
14.00 uur Start presentaties ronde 1
15.00 uur Start presentaties ronde 2
16.00 uur Start presentaties ronde 3
17.00 uur Afsluiting plenair met een optreden van Orville Breeveld
18.00 uur Borrel
19.00 uur Einde

Via deze link vind je het programma met daarin de verschillende onderwerpen per presentatie ronde.

Kinderopvang
Op de dag is kinderopvang aanwezig dus neem gerust je kind mee.

Contact

Als je daar belangstelling voor hebt, kun je dat laten weten via e-mail zomeetup@amsterdam.nl of telefonisch via Kim van den Berg 06-28994775 / Peter Vrieler 06 2319 8862.

Datum en tijd

Locatie

HvA Fraijlemaborg (FMB)

133 Fraijlemaborg

1102 CV Amsterdam-Zuidoost

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen