Gratis

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

HvA Fraijlemaborg (FMB)

133 Fraijlemaborg

1102 CV Amsterdam-Zuidoost

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Zuidoost groeit! Creëer kansen tijdens de ZO!Meetup

In stadsdeel Zuidoost staan we aan de start van een nieuw tijdperk. Amsterdam barst uit zijn voegen en de ontwikkelingen gaan heel snel. Mogelijk wonen er binnen één generatie 25% méér mensen in Zuidoost dan nu! Zuidoost raakt bovendien steeds intensiever verbonden met de rest van Amsterdam en met de buurgemeenten Ouderamstel en Diemen.

De ZO!Meetup is een grote bijeenkomst voor bewoners, bedrijven en organisaties. Neem deel, informeer en laat je informeren over de ontwikkelingen in Zuidoost en wat dit betekent voor de toekomst van ons stadsdeel.

Programma

Zuidoost groeit! Welke kansen biedt dit? Dat hoor je tijdens de ZO!Meetup op woensdag 25 oktober in de Hogeschool van Amsterdam, Fraijlemaborg 133 van 12:00 tot 19:00u.

Tijdens de ZO!Meetup vertellen bedrijven, onderzoekers, instellingen, bewonersorganisaties en gemeente waar zij mee bezig zijn. Wat zij willen bereiken. Wat daarvoor nodig is. Hoe ze willen samenwerken en met wie. Waar denk- en doekracht nodig is.

Download hier het programma! Kies de presentatie waar je belangstelling voor hebt. Luister, stel vragen en wie weet ga je samenwerken!

In vier rondes van 45 minuten vinden presentaties plaats. Op een kernachtige manier presenteert een spreker een plan, activiteit, idee of wens voor Zuidoost en gaat met de bezoeker is gesprek.

Wat levert de ZO!Meetup op?

Je krijgt in één middag een beeld van wie waarmee bezig is en waarom. Je ziet nieuwe gezichten, leert nieuwe namen. Je kunt netwerken.

Voor wie is de ZO!Meetup

ZO!Meetup is voor iedereen die gewoon nieuwsgierig is naar de ontwikkeling van Zuidoost en voor iedereen die zelf bij ontwikkelingen betrokken is of wil zijn. Jong en oud.

Kinderopvang
Omdat het herfstvakantie is zal er kinderopvang aanwezig zijn. Dus ook met kinderen ben je van harte welkom!

Toegang is gratis maar aanmelden is wel verplicht.

Voor vragen en contact:

Kim van den Berg (kimvandenberg@permanentbeta.nl)

Peter Vrieler (p.vrieler@amsterdam.nl)

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

HvA Fraijlemaborg (FMB)

133 Fraijlemaborg

1102 CV Amsterdam-Zuidoost

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen