Gratis

Zomer BBQ Ondernemerscafé, Inspiratie Ontbijt Acht

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Restaurant De Pauw Warnsveld

Rijksstraatweg 11

7231 AA Warnsveld

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Zomer BBQ georganiseerd door het Ondernemerscafé Zutphen, Inspiratie Ontbijt Achterhoek en ZZP Zutphen

Over dit evenement

Ja, we zijn weer welkom! En omdat we al zoveel Ondernemerscafé’s moesten laten schieten, hebben we besloten onze traditionele Zomerbarbecue toch te organiseren. En omdat het weer kan en we elkaar al te lang niet hebben gezien doen we dit meteen samen met Inspiratie Ontbijt Achterhoek en ZZP Zutphen.

Op donderdag 24 juni 2021, vanaf 18.00 uur, ontmoeten we elkaar op het terras, dat speciaal voor ons wordt klaar gezet, naast “De Pauw”. Luuk Nikkels van De Pauw steekt speciaal voor ons de Amerikaanse barbecue weer aan! Dat wil je niet missen natuurlijk! Alles onder veilige omstandigheden, met in acht name van de regels en voldoende ruimte om de 1,5 meter afstand te waarborgen. Kom op de fiets of parkeer je auto ergens anders. Bij regen verhuizen we naar binnen.

Er is geen gastspreker of programma, de barbecue staat in het teken van ontmoeten en bijpraten.

De kosten zijn net als bij ons reguliere Ondernemerscafé € 17,- voor de barbecue, exclusief drankjes.

Aanmelden kan via Eventbrite t/m zaterdag 19 juni. Mocht je aangemeld zijn en toch niet kunnen, meld je dan ook weer uiterlijk 19 juni af. Na die tijd worden de kosten van de BBQ in rekening gebracht omdat er wordt ingekocht o.b.v. het aantal personen wat zich dan heeft opgegeven. Let op: we hebben plek voor 40 personen dus wees er snel bij!

Wij verheugen ons erop jullie weer te zien!

Ondernemerscafé Zutphen: Bianca Procee en Jan-Harmen de Goeijen

Inspiratie Ontbijt Achterhoek: Ronald Treijtel

ZZP Zutphen: Jolanda Cornegoor

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Restaurant De Pauw Warnsveld

Rijksstraatweg 11

7231 AA Warnsveld

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Ondernemerscafé Zutphen

Organisator van Zomer BBQ Ondernemerscafé, Inspiratie Ontbijt Acht

Het Ondernemerscafé Zutphen is een laagdrempelige netwerkgelegenheid voor ondernemers uit Zutphen en omgeving. Naast netwerken willen wij graag waarde toevoegen in de vorm van sprekers die informatie met ons delen of een workshop verzorgen waardoor wij groeien als ondernemer.

Door samen te eten en te ontspannen leren ondernemers elkaar echter kennen. Wij willen graag verbindingen creëren die helpend zijn en waarbinnen we elkaar kunnen helpen aan de juiste contacten en aanbevelingen.

Doordat wij geen lidmaatschap vragen is het Ondernemerscafé Zutphen een laagdrempelig netwerk. Je betaalt per avond slechts de maaltijd (€ 17,00) en drankjes. Hiervan is € 1,00 bestemd voor de onkosten van de organisatie van het Ondernemerscafé. Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende kennismaking. Mail ons op contact@ondernemerscafézutphen.nl of meld je aan voor één van onze events.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen