Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Zomer Parade 2020

ONG Events

Donderdag 25 juni 2020 van 14:00 tot 20:30 (CEST)

Zomer Parade 2020

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs Servicekosten BTW
Aantal
Toegangsbewijs Zomer Parade 25 jun. 2020 € 296,00 € 0,00 € 62,16

Deel Zomer Parade 2020

Evenementdetails

Op donderdag 25 juni nodigen we je uit voor de 2e editie van onze Zomer Parade. Een uniek festival waar inhoud, bijzondere ervaringen, kennisuitwisseling, netwerk en plezier samenkomen.

Let op: alle prijzen zijn inclusief btw.


UITDAGEND KENNISFESTIVAL, EXLUSIEF VOOR ONDERNEMERS EN DIRECTEUREN
De Zomer Parade is een jaarlijks terugkerend event; een kennisfestival en inspiratiebron. De Zomer Parade 2020 staat in het teken van fit en krachtig ondernemerschap. In een open en zomerse setting neem je met jouw mede directeuren en ondernemers deel aan diverse bijzondere ervaringen die je versterken in hoe jij in het leven staat en jouw leiderschap. Of je neemt deel aan één van de vele kennissessies over denkkracht, (mentale) fitheid, gezondheid, de kracht van muziek, voeding en nog veel meer.

Alle sessies zijn speciaal voor de Zomer Parade gemaakt in samenwerking met toonaangevende partners. De Zomer Parade is daarmee een werkelijke inspiratiebron voor jou als mens en jou als leider.


VOOR WIE

  • De Zomer Parade is exclusief voor directeuren, ondernemers en bestuurders die voldoen aan de toetredingsvoorwaarden van Directeuren Netwerk Nederland of OPEN Business Leaders.
  • We vinden het belangrijk dat je met een open vizier leidinggeeft en open staat voor het onbekende.
  • Je zoekt als leider verdieping en inspiratie in jouw leiderschap en staat ervoor open om de echte ervaring aan te gaan met jouw gelijkgestemden.


DATUM EN LOCATIE

Donderdag 25 juni van 14:00 – 20:30 uur.
Fort de Batterijen. Overeindseweg 25, Nieuwegein.

Lees hier meer over Fort de Batterijen.


KOSTEN

De ticketprijs voor de Zomer Parade is EUR 295 (excl. btw). Voor leden van OPEN Business Leaders, Club Groeneveld en Directeuren Netwerk Nederland is de Zomer Parade gratis toegankelijk.

Heb je vragen over Zomer Parade 2020? Neem contact op met ONG Events

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Fort De Batterijen
Overeindseweg 25
3439 LP Nieuwegein
Nederland

Donderdag 25 juni 2020 van 14:00 tot 20:30 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

ONG Events

ONG Events is een initiatief van het programmateam van OPEN Business Leaders, Directeuren Netwerk Nederland en Club Groeneveld. Tezamen zijn dit de grootste netwerken voor ondernemers, directeuren en bestuurders van middelgrote en grote organisaties in Nederland en België. 

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.