Zomeravondconcert Marigold Trio - viool, altviool, cello

Zomeravondconcert Marigold Trio - viool, altviool, cello

Venster Acties en details

€ 10

Datum en tijd

Locatie

Dorpskerk (St. Martenskerk)

Van Lyndenlaan 5

Hoofdstraat 15

9244 BV Beetsterzwaag

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 1 dag voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Zaterdagavond 27 aug. '22 klassiek concert door Ruña ’t Hart (viool), Connie Pharoah (altviool) en Kalle de Bie (cello) in Beetsterzwaag

Over dit evenement

Zomeravondconcert door “The Marigold Trio”, bestaande uit de professionele Top-musici: violiste Ruña ’t Hart, altvioliste Connie Pharoah en cellist Kalle de Bie. Het concert duurt een uurtje en biedt de gelegenheid te genieten van prachtige klassieke muziek, strijktrio’s, van o.a. Bach, Mozart, Schubert en Dohnanyi. Door de hoge ruiten van de historische Dorpskerk zien we het donker worden terwijl het slotakkoord klinkt. Daarna kunnen we napraten met elkaar en met de musici.

“The Marigold Trio” staat voor een gepassioneerde en oprechte aanpak van het kamermuziekrepertoire en speelt werken uit alle verschillende stijlperiodes. Daarnaast is het trio geïnteresseerd in samenwerking met andere kunstvormen en willen de musici klassieke muziek aan een nieuw, jong publiek presenteren. Kalle en Ruña leerden elkaar op jonge leeftijd kennen in het ensemble ‘the Fancy Fiddlers’ geleid door de bekende vioolpedagoge Coosje Wijzenbeek. Tijdens het Schiermonnikoogfestival voor jong talent ontmoetten ze Connie. Jarenlang speelden ze samen in verschillende kamermuziekbezettingen tot ze hun krachten besloten te bundelen in de vorm van een strijktrio.

Het concert wordt georganiseerd door Cultbee (St. Cultuur Beetsterzwaag) in samenwerking met de Heerenveense Kunstkring en IHMS (International Holland Music Sessions) en wordt o.a. financieel ondersteund door de Provincie Fryslân, donateurs, subsidiegevers en fondsen. Meer informatie, toelichting op de muziek en mooie foto’s van de musici vindt u op de website: www.cultbee.nl

Foto-bijschrift: The Marigold Trio, bestaande uit violiste Ruña ’t Hart, altvioliste Connie Pharoah en cellist Kalle de Bie.

Datum: Zaterdagavond 27 aug 2022 – 20:00 uur Plaats: Beetsterzwaag, Dorpskerk, Hoofdstraat 15, 9244 CL Beetsterzwaag  – gratis parkeren achter de kerk aan de Van Lyndenlaan in Beetsterzwaag. Aanvang: 20:00 uur; ontvangst vanaf 19:30 uur, het duurt een uur en is zonder pauze. Entree: Concert € 10, - (incl. 9% BTW en t/m 18 jaar: gratis).

Kaart-voorverkoop - vrije zitplaats, de stoelen zijn niet genummerd en staan op enige afstand van elkaar.

Delen met vrienden