Zomerbarbecue Ondernemerscafé, ZZP Zutphen, Inspiratie Ontbijt Achterhoek

Zomerbarbecue Ondernemerscafé, ZZP Zutphen, Inspiratie Ontbijt Achterhoek

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Datum en tijd

Locatie

Restaurant De Pauw Warnsveld

Rijksstraatweg 11

7231 AA Warnsveld

Netherlands

Kaart bekijken

Jaarlijkse Zomerbarbecue georganiseerd door Inspiratie Ontbijt Achterhoek, ZZP Zutphen en het Ondernemerscafé Zutphen

Over dit evenement

Yes! De inmiddels traditionele Zomerbarbecue van het Ondernemerscafé Zutphen, ZZP Zutphen en Inspiratie Ontbijt Achterhoek zit er weer aan te komen! Donderdag 30 juni 2022 ben je van harte welkom bij Restaurant de Pauw in Warnsveld.

Het team van De Pauw steekt speciaal voor ons de Amerikaanse barbecue weer aan. Dat wil je niet missen natuurlijk. Met net als voorgaande jaren weer verrassende en heerlijke gerechten met voor elk wat wils: vegetarisch, vis of vlees. Het belooft een smaakvolle en gezellige avond te worden.

Kom bij voorkeur op de fiets of parkeer je auto ergens anders want op het parkeerterrein van De Pauw staat een grote tent. De inloop is vanaf 18.00 uur; rond 18.30 uur starten we met de barbecue. De kosten bedragen net als bij het reguliere Ondernemerscafé € 17,00 voor de barbecue, exclusief drankjes. Je rekent na afloop af bij de kassa bij De Pauw.

Aanmelden kan tot en met dinsdag 28 juni 17.00 uur via Eventbrite. Mocht je aangemeld zijn en toch niet kunnen meld je dan ook weer uiterlijk 28 juni voor 17.00 uur af. Bij afmelding na die tijd of ‘no-show’ worden de kosten van de barbecue in rekening gebracht omdat wordt ingekocht o.b.v. het aantal personen wat zich heeft opgegeven. Let op: we hebben plek voor 40 personen dus wees er snel bij!

Wij verheugen ons erop jullie weer te zien!

Ondernemerscafé Zutphen : Bianca Procee en Jan-Harmen de Goeijen

Inspiratie Ontbijt Achterhoek : Ronald Treijtel

ZZP Zutphen : Jolanda Cornegoor

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen