€ 69,50

Zomerconcert Laurens van Rooyen in Koetshuis met rondvaart over de Vecht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stalhouderij "De Zadelhoff" B.V.

34a Zandpad

3621 ND Breukelen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Luister naar de Vecht van Laurens van Rooyen!

Over dit evenement

Deze unieke Zomerspecial met rondvaart en concert vindt plaats op vier zaterdagen:

18 juli, 25 juli, 8 augustus en 22 augustus 2020. (let op dat u de juiste datum kiest. Onderaan deze pagina vindt u de overige concerten)

Ieder jaar organiseert Stichting Imaginary Landscapes een Zomerspecial aan de Vecht. In 2020 zal de 18e editie plaatsvinden van dit arrangement, bestaande uit een sfeervolle rondvaart en een concert door de beroemde pianist en (film)componist Laurens van Rooyen.

We verwachten u om 11.30 uur bij het Koetshuis op het prachtige landgoed ‘De Zadelhoff’ in Breukelen. Om 12.00 uur gaat u aan boord van Mps Bommelervaart voor een schitterende vaartocht. U zult genieten van de prachtige omgeving van de Vecht, een van de mooiste rivieren in Nederland en al zeer populair in de Gouden Eeuw. De boot passeert tal van historische buitenhuizen en priëlen, gebouwd door de rijke Amsterdamse koopmansfamilies.

Bij terugkeer in Breukelen wandelt u van de rivier naar het Koetshuis waar Laurens van Rooyen een speciaal privéconcert zal geven op een prachtige vleugel: een Bösendorfer. Zelf bewoner van een huis aan de Vecht zal hij vertellen hoe zijn internationaal bekende songs zijn geïnspireerd door deze magische omgeving, zoals dat ook gebeurde bij zijn voorgangers in voorbije eeuwen.

U kunt genieten van een zeer gevarieerd programma met prachtige muziek, anekdotes en verhalen uit van Rooyen’s meest recente boek ‘Beethoven was ook een zzp’er!’ Na het concert is er de gelegenheid om de musicus persoonlijk te ontmoeten.

Dit bijzondere arrangement zal slechts op 4 zaterdagen plaats vinden. Voor elke zaterdag zijn er 85 kaarten beschikbaar, dus wees er vroeg bij. De Zomerspecials zijn populair!

• Wanneer: zaterdag 18 juli 2020

• Welkom bij het Koetshuis in Breukelen om 11.30 uur

Ruime parkeergelegenheid

• Start rondvaart: 12.00 uur

• Start concert : 14.00 uur

Einde concert: omstreeks 15.00 uur. Daarna meet&greet met Laurens van Rooyen. Ticket per persoon: € 69,50 all inn: rondvaart, lunch aan boord, koffie, thee, parkeren en privéconcert in Koetshuis.

Voor meer vragen of onduidelijkheden kunt u contact opnemen met: ibrouwer@xs4all.nl of laurens@laurensvanrooyen.com

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Stalhouderij "De Zadelhoff" B.V.

34a Zandpad

3621 ND Breukelen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen