€ 16,50

Meerdere data

Zomerflow yoga op het dak van NEMO | Prijs is incl 1 x consumptie

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

NEMO Science Museum

2 Oosterdok

1011 VX Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Beweeg deze zomer dichter naar jezelf met de zomerflow yoga op het dak van NEMO. Ticketprijs is inclusief 1 x consumptie!

Over dit evenement

Zomerflow yoga op het dak van NEMO

Ben jij deze zomer te vinden in Amsterdam? En heb je behoefte aan ruimte, ontspanning, energie en beweging? Voor een stralende zomer, kom je op zaterdagochtend in juli en augustus naar NEMO. Neem je yogamatje mee, geniet van het mooie ochtendlicht en het fijne vergezicht. Strek je armen en beweeg je benen. Voel hoe je met iedere ademhaling dichter naar jezelf beweegt met de zachte zomerflow yoga van Vers Licht. De yogalessen worden gegeven door Padmini, yogadocent bij Vers Licht.

Data & tijden

  • Zaterdag in juli en augustus
  • 08.45 uur inloop (we verzamelen bij het hek op de trap naar het dakplein toe)
  • 09.00 uur start
  • 10.00 uur einde

Goed om te weten

  • Ticketprijs is inclusief 1 x consumptie en toegang tot het dakterras
  • Neem je eigen matje mee
  • Je kunt het beste al je yoga-outfit aan hebben
  • Er is genoeg ruimte, we houden rekening met 1,5 meter afstand
  • Met slecht weer zitten we in de Panorama-zaal. Hier geniet je nog steeds van het mooie uitzicht.
  • Na de les kun je bij NEMO terecht voor een heerlijk ontbijt (€ 8,50 p.p.) Ontbijt bestaat uit: een magere yoghurt gevuld met vers fruit en muesli, een volkoren croissant en een wortel gember smoothie

Over de Zomerflow

De zomerzon is fel en expressief. Tijdens de zomer komt het leven tot bloei. De zomer staat voor oogsten, voltooiing en rijping. In de zomermaanden is het fijn om te ontvangen, los te laten en extra verkoeling te zoeken, zodat je niet oververhit raakt. De zomerlessen zijn hier ook op ingericht.

Fotocredits: Matthijs van der Meer

Over Vers Licht

Met flow yoga van Vers Licht maak je ruimte voor jezelf. Flow yoga voelt als bewegende meditatie, een serene dans, lichaamspoëzie, een ode aan jezelf en het leven. Het laat je de eenheid ervaren die er al is, van binnen en van buiten.

Op stralende locaties die ruimte ademen beweeg je met iedere ademhaling dichter naar jezelf: midden in de natuur, in een kerk, op een oude steenfabriek, of hoog boven op een dakterras.

Je beweegt mee met het licht om je heen, van zonlicht tot maanlicht, van zomerlicht tot winterlicht, van ochtendlicht tot avondlicht.

Fotocredits: Matthijs van der Meer

Meer info op: www.verslicht.yoga

Over Padmini

Ik ben half Nederlands en half Indiaas en ben geboren in het land van yoga. Tot mijn zevende heb ik in India gewoond. Bij ons thuis in India werd (en wordt door mijn familie nog steeds) gemediteerd, pranayama beoefend en werden er mantras gezongen. Mijn vader was hier heel bedreven in. Zelf had ik een voorliefde voor dansen en was ik op jonge leeftijd geboeid door Bharatanatyam, klassieke Indiase dans. Ons leven was spiritueel zonder dat het zweverig was.

Toen ik met mijn moeder naar Nederland verhuisde, maakte ik kennis met mijn Nederlands erfgoed. Ik verrijkte Indiase spiritualiteit met Hollandse nuchterheid. Indiase dans ruilde ik in voor klassiek ballet. Ayurvedisch eten maakte plaats voor spruitjes en boerenkool. Bollywood werd Sesamstraat. Ik voel me rijk met beide ervaringen en voel me verbonden met beide werelden. Wel moeten deze werelden voor mij in balans zijn. Yoga geeft me balans. Voor mij voelt yoga als levend erfgoed. Ik heb me altijd verbonden gevoeld met de filosofie, de taal, de sfeer en cultuur. Het is iets wat in mij zit, wat ik begrijp en wat me gelukkig maakt.

Yoga brengt me thuis. Het allermooiste van yoga is, is dat het iedereen kan thuis laten komen. Iedere ademhaling neemt je mee op een innerlijke ontdekkingsreis. Yoga brengt je dichter bij je gevoel. Het laat je in je lichaam aarden en brengt je naar het verse licht van binnen. Dit fijne gevoel wil ik graag met anderen delen. In 2019 heb ik mijn 200 uur YTTC behaald in Vinyasa en Hatha yoga. In ben me nu verder als Vinyasa-docent aan het specialiseren en heb onlangs een (50 uur) Lunar flow training afgerond. Voor mij is dit een begin van een nieuw avontuur. Ik wil zoveel mogelijk leren en wil me verder specialiseren als Vinyasa (flow) yoga docent.

Fotocredits: Matthijs van der Meer

Delen met vrienden

Locatie

NEMO Science Museum

2 Oosterdok

1011 VX Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen