Zomerse nieuwjaarsbijeenkomst VNO-NCW Rivierenland

Venster Acties

Zomerse nieuwjaarsbijeenkomst VNO-NCW Rivierenland

Zomerse nieuwjaarsbijeenkomst VNO-NCW Rivierenland

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Bogerd 53 Van Heemstraweg 6651 KH Druten Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

Eindelijk is het zover. Van uitstel komt zeker geen afstel, dus dopen we de nieuwjaarsbijeenkomst dit jaar om tot een heerlijke zomerborrel. Namens alle partners* nodigen wij je van harte uit voor hét event van het jaar waar ondernemers en bestuurders uit de regio elkaar ontmoeten. Op 7 juni zijn we vanaf 16.30 uur te gast bij de Bogerd in Druten.

We starten de bijeenkomst met de overdracht van de voorzittershamer. Hans van Zuijdam draagt na jaren van fantastisch voorzitterschap het stokje over aan Kenny van Oort. Kenny is al langer bestuurslid en wij zijn erg blij dat hij voorzitter wil worden.

Onze hoofdspreker van deze zomerse nieuwjaarsbijeenkomst is Ton Hillen, voorzitter bestuur Heijmans. Hij zal vertellen over de ontwikkelingen rondom woningbouw en uiteraard rondom dit mooie bedrijf. Ontmoet deze topman en ga het gesprek aan!

In aansluiting op het programma wordt er een heerlijk buffet verzorgd en is er volop de gelegenheid om met elkaar te netwerken, elkaar te inspireren en banden te versterken. Dit alles onder muzikale begeleiding van The Passengers! We kijken ernaar uit elkaar weer live te zien en verheugen ons op je komst. Zorg dat je erbij bent, deze bijeenkomst wil je niet missen!

Programma

16.30 – 17.15 uur Inloop met koffie

17.15 – 17.25 uur Welkomstwoord voorzitter VNO-NCW Rivierenland Hans van Zuijdam

17.25 – 17.45 uur Overdracht voorzittershamer VNO-NCW Rivierenland

17.45 – 18.15 uur Gastspreker Ton Hillen, voorzitter bestuur Heijmans

18.15 – 20.00 uur Buffet, muziek en netwerken

We zien je graag op 7 juni in Druten!

*Bouwsociëteit Rivierenland, Bedrijvenkring West Betuwe, Kring Culemborgse Bedrijven, Bedrijvenkring Bommelerwaard, Ondernemerscoöperatie Tiel, Betuwe in Zaken en Ondernemend Maas en Waal, JCVANKESSEL Bouw, AT&C, Cortex, Rabobank West Betuwe en Babypark Kesteren.

Afbeelding van Zomerse nieuwjaarsbijeenkomst VNO-NCW Rivierenland