Gratis

ZomerSessie 3 - Hoe wordt een potentiële klant jouw klant?

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Netwerkplein Makro Wateringen

10 Hoefsmid

2292 JJ Wateringen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Honescon Praktijkgericht Ondernemen en Netwerkplein Makro Wateringen organiseren een serie Zomer Sessies met de titel ‘De basis voor succesvol ondernemen.’


Ook in de zomer zit een ondernemer niet stil. Er is altijd iets te doen; in je onderneming of aan je onderneming. Deze serie past in die laatste categorie: je werkt ermee aan je onderneming en aan je eigen skills als ondernemer.

Je krijgt praktische kennis mee m.b.t. verbetering van je ondernemerschap, waarbij netwerken een prominente rol inneemt.

Je kunt de hele serie van 4 sessies bezoeken, je kunt ook aansluiten bij die sessies die voor jou van toegevoegde waarde zijn. Bekijk ook de andere sessies.

SESSIE 3 – 21 augustus

Deze sessie bestaat uit 2 onderdelen:

HOE WORDT EEN POTENTIËLE KLANT JOUW KLANT

Sprekers: Barry Kouer en Cees Verbree, Honescon

Hoe kun je er tijdens een eerste kennismakingsgesprek voor zorgen dat er voldoende wederzijds vertrouwen ontstaat voor een succesvol vervolg? Belangrijk hierbij is dat je vooral jouw klant aan het woord laat. Het gaat niet om wat jij te bieden hebt, maar om wat de behoefte van jouw gesprekspartner precies is. Je krijgt hiervoor strategische handvatten aangereikt, die de basis vormen voor een succesvol kennismakingsgesprek.


IS JOUW NETWERK GROOT GENOEG

Spreker: Fred van Zwieten, BNI Den Haag

Ben je jezelf voldoende bewust van de omvang van jouw eigen netwerk? Een netwerk kent een aantal belangrijke soorten van relaties. Daarnaast zijn er diverse graden binnen het netwerk te onderscheiden. Hoe meer je toegang hebt tot alle geledingen van jouw netwerk, des te groter is jouw zichtbaarheid. Je krijgt handvatten aangereikt hoe je al deze dimensies in kunt zetten en hoe je daarmee kunt zorgen voor nog meer zakelijk succes.


NETWERKBORREL

We sluiten de sessie af met vrij netwerken met de andere aanwezige ondernemers onder het genot van een drankje. Consumpties zijn voor eigen rekening, bij Makro echter altijd prettig geprijsd.

DINER @ FOODCOURT

Aansluitend op de netwerkborrel is er een Diner @ Foodcourt. Bij Diner @ Foodcourt zit je aan tafel met max. 18 ondernemers en leer je elkaar beter kennen, begeleid door een fantástisch 3 gangen-menu samengesteld door onze creatieve Foodcourt Chefs. Je kunt voor het hoofdgerecht kiezen uit vis of vlees. De kosten voor Diner @ Foodcourt bedragen € 15,00 per persoon exclusief drankjes. Je kunt betalen met PIN.

Wil je meedineren? Mail dan je naam, telefoonnummer en voorkeur hoofdgerecht (vlees of vis) + de tekst 'ZomerSessie 3' naar netwerkplein.wateringen@makro.nl.
Neem je iemand mee, geef deze gegevens voor je tafelgenoot dan ook even aan.

Via e-mail ontvang je de deelname-bevestiging waarmee jouw plaats aan het Foodcourt is gegarandeerd.

PROGRAMMA

16.00 uur Inloop
16.15 uur Welkomstwoord
16.30 uur Hoe wordt een potentiële klant jouw klant + Q&A
17.15 uur Is jouw netwerk groot genoeg + Q&A
18.00 uur Borrel @ Netwerkplein
18.30 uur Diner @ Foodcourt


Voor aankopen bij Makro (ook op Netwerkplein en Foodcourt) heb je een Makro-pas nodig. Heb je die nog niet? De pas is gratis en biedt je volop voordeel.

Een pas kun je hier eenvoudig aanvragen: https://www.makro.nl/makro-pas

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Netwerkplein Makro Wateringen

10 Hoefsmid

2292 JJ Wateringen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen