Gratis

ZomerSessie 4 - Hoe kan je groeien van leverancier naar partner?

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Netwerkplein Makro Wateringen

10 Hoefsmid

2292 JJ Wateringen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Honescon Praktijkgericht Ondernemen en Netwerkplein Makro Wateringen organiseren een serie Zomer Sessies met de titel ‘De basis voor succesvol ondernemen.’


Ook in de zomer zit een ondernemer niet stil. Er is altijd iets te doen; in je onderneming of aan je onderneming. Deze serie past in die laatste categorie: je werkt ermee aan je onderneming en aan je eigen skills als ondernemer.

Je krijgt praktische kennis mee m.b.t. verbetering van je ondernemerschap, waarbij netwerken een prominente rol inneemt.


SESSIE 4 – laatste uit de serie – 28 augustus

Deze sessie bestaat uit 2 onderdelen:


HOE KAN JE GROEIEN VAN LEVERANCIER NAAR PARTNER

Sprekers: Barry Kouer en Cees Verbree, Honescon

We bespreken een van de grootste wensen van ondernemers. Dat jouw klanten bij jou blijven en dat andere aanbieders geen kans maken om jouw positie over te nemen. Hiervoor is het belangrijk dat je gebruik maakt van pro actief accountmanagement. Hiervoor belichten wij de benodigde strategie en wat er nodig is om hier succesvol invulling aan te geven.


HOE KRIJG JE AMBASSADEURS VOOR JOUW ONDERNEMING

Spreker: Fred van Zwieten, BNI Den Haag

Deze keer een ander belangrijk aspect van zakelijk succesvol ondernemen. Hoe krijg je ambassadeurs voor jouw onderneming, die bijdragen aan jouw zichtbaarheid én in staat zijn om jou goed aan te bevelen bij nieuwe potentiële klanten? Wat is daarvoor nodig? En wat is hierbij belangrijk? Een essentieel onderdeel is dat jij met jouw ambassadeurs goed in contact blijft en hen blijft voeden met relevante informatie.


NETWERKBORREL

We sluiten de sessie af met vrij netwerken met de andere aanwezige ondernemers onder het genot van een drankje. Consumpties zijn voor eigen rekening, bij Makro echter altijd prettig geprijsd.


DINER @ FOODCOURT

Aansluitend op de netwerkborrel is er een Diner @ Foodcourt. Bij Diner @ Foodcourt zit je aan tafel met max. 18 ondernemers en leer je elkaar beter kennen, begeleid door een fantástisch 3 gangen-menu samengesteld door onze creatieve Foodcourt Chefs. Je kunt voor het hoofdgerecht kiezen uit vis of vlees. De kosten voor Diner @ Foodcourt bedragen € 15,00 per persoon exclusief drankjes. Je kunt betalen met PIN.

Wil je meedineren? Mail dan je naam, telefoonnummer en voorkeur hoofdgerecht (vlees of vis) + de tekst 'ZomerSessie 4' naar netwerkplein.wateringen@makro.nl.
Neem je iemand mee, geef deze gegevens voor je tafelgenoot dan ook even aan.

Via e-mail ontvang je de deelname-bevestiging waarmee jouw plaats aan het Foodcourt is gegarandeerd.

PROGRAMMA

16.00 uur Inloop
16.15 uur Welkomstwoord
16.30 uur Hoe kan je groeien van leverancier naar partner + Q&A
17.15 uur Hoe krijg je ambassadeurs voor jouw onderneming + Q&A
18.00 uur Borrel @ Netwerkplein
18.30 uur Diner @ Foodcourt


Voor aankopen bij Makro (ook op Netwerkplein en Foodcourt) heb je een Makro-pas nodig. Heb je die nog niet? De pas is gratis en biedt je volop voordeel.

Een pas kun je hier eenvoudig aanvragen: https://www.makro.nl/makro-pas

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Netwerkplein Makro Wateringen

10 Hoefsmid

2292 JJ Wateringen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen