€ 144

Zomerspeech 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Ruimte voor Helden

137 Sint Jacobstraat

2512 AN Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Tijd maken voor jezelf, en voor je ideeën. Wat bij je opkomt omzetten in een Speech aan jezelf, die met je meereist het dagelijks leven in.

Over dit evenement

In deze zomer van 2020 zullen we ons samenzijn tijdens de voorbereidingsdag en de speechmiddag aanpassen aan de dan geldende corona-maatregelen. We bewegen mee en vertrouwen erop dat we de juiste vorm vinden die recht doet aan de intentie van de Zomerspeech terwijl we ook de gepaste afstand en groepsgrootte volgen.

De zomer als gelegenheid om tijd te maken voor jezelf, en voor je ideeën. Even snelheid terugnemen om te kijken waar je staat. In je leven, in je organisatie of in je ondernemerschap. Om de ruimte in te nemen die je toekomt. Om nieuwe en verse energie vrij te maken. De stappen te zetten die je brengen waar je wilt geraken.

Met de Zomerspeech 2020 bieden we je een gegarandeerd gedenkwaardige gelegenheid om jezelf, in je eigen woorden, te laten toespreken. In een feestelijke en aandachtige setting, en in goed gezelschap.

Voorbereidingsdag

De feestelijke bijeenkomst wordt voorafgegaan door een voorbereidingsdag op 1 juli 2020, welke we buiten doorbrengen. We nodigen je uit om een dag lang ruimte te maken om aan de hand van stilte, natuur, en een aantal vragen terug te kijken op de tijd die achter je ligt. Wat vertelt dat je? Welke patronen herken je? Welk beeld ontstaat er, als vanzelf, over hoe je voort wilt reizen?

Bij afronding van de voorbereidingsdag heb je de eerste woorden van de speech aan jezelf op papier staan.

We bekijken kort van te voren of we in tweetallen, kleine groepjes of op andere wijze op pad gaan.

Tussentijd

In de tijd tussen de voorbereidingsdag en de feestelijke speechgelegenheid smeed je die eerste woorden tot je uiteindelijke speech.

Feest

Op woensdagmiddag 16 september 2020 ontmoeten we elkaar in een aandachtige en verzorgde sfeer, waar we alle speeches samen beluisteren en vieren. Je herinneringen aan deze bijzondere middag neem je na afloop mee naar huis, samen met een helder zicht op wat je de komende tijd te doen staat. Zwart op wit.

Ook hier geldt dat we kort van te voren de vorm bepalen (bijvoorbeeld in levende lijve in kleine aantallen of met behulp van de digitale wereld).

Voor jou?

Ben je benieuwd hoe een speech aan jezelf voor jou in deze periode van waarde kan zijn? Laat het ons weten, we vertellen je graag meer.

Overzicht data en tijden

Je kunt je tot woensdag 24 juni 2020 aanmelden om deel te nemen. Daarna sluiten we de inschrijving om ons te concentreren op de voorbereidingen met de mensen die zich tot dan toe hebben aangemeld.

Voorbereidingsdag: woensdag 1 juli 2020: 9.00 – 17.00 uur

Feestelijk uitspreken en beluisteren van de speeches: woensdag 16 september 2020: 13.00 – 17.00 uur

~~

Foto: Tijdens de voorbereidingsdag Zomerspeech 2019

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Ruimte voor Helden

137 Sint Jacobstraat

2512 AN Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen